Bazı arkadaşlarımızın bot konusunda master yapmasından sonra artık hangi sunucuda bot var, hangi sunucuda bot yok kolayca anlayabiliyoruz sağolsunlar. Bot hesap ayrıdır, yan hesap ayrıdır. Yaptıklarını doğru bulmuyorum fakat
@SpelTura dürüst bir şekilde yan hesap olduğunu kabul ediyor zaten. Nedir bu düşene bir de ben vurayım anlayışı anlamış değilim. Özellikle bu bahsi geçen sunucunun diğer rakip sunucularının fırsattan istifade konuyu yayıp bu sunucuyu, bu adamı bu konuya gömün gibisinden konuştuklarını da az çok tahmin edebiliyorum. Gerçekten hepiniz rakip olduğunuz sunucuya karşı kör durumdasınız. Sunucu bakımdayken artan online sayınız hepinizi mutlu etmiş görünüşe göre çünkü hepiniz bi havalardasınız. :D Bakımı sona eren bu sunucunun online sayısı artarken(bot! dediğiniz hesaplarla (yan)) sizin online sayınız düşünce hepiniz bu konuya damladınız diye düşünüyorum. Hepinizin sunucusunda zannediyorum ki Skyblock sunucusu da vardır. Eminim skyblock sunucunuzda girip kontrol ettiğimizde her oyuncunun 2'şer 3'er hatta event vakitlerinde bu sayı daha da artabilir hesap olduğuna eminim. Oyuncu Faction'un kalbidir. Oynayan oyuncular bu yan hesapların varlığından habersiz mi zannediyorsunuz? Hepsi bunun farkında emin olun. Hepsi de bunu yapmakta.
Kimse kimseyi kandırmasın alayınız da sunucusuna bot atıyor. O yüzden burada boş konuşmaya gerek yok. Bu mesajıma cevap veren olursa sunucusu ile ilgili kalın mesajlı kısmı kabul etmiş sayacağım ve yazık diyeceğim. Bu konu umarım burada sona erer. Devam etmesin çünkü karışan herkes zarar görür.