Çözüldü COLDNETWORK GERÇEKTEN 500 ONLINE MI YOKSA ALDATMACA MI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 sunucu 20 adam birleşip bir sunucuya sallıyorsunuz.Evet gerçekten bu piyasaya cold ekibi tarafından çok şey katıldığını bir kez daha anlıyorum.
Birkaç kişinin bir yere karşı tavrı olmasının tek sebebi karşı tarafın bir şeyler başarmış olması mı? Bugün kayıt olup direk bu konuya bunu yazman zaten belli ediyor amacını. Tekrardan söylüyorum ben kimse ile grup olup bir kişiye sataşmadım, konudan gördüklerim kadarı ile yorum yaptım.

Son mesajıma eklemeyi unutmuşum eğer bu tartışma şu an devam ediyorsa ve devam edecekse sebebi yine sizsiniz. Sizin tavırlarınız. Hala konuda paylaşılan kanıtları yalanlamak yerine (mesela bir fotoğrafta nommehin bir oyuncuya sunucuya yan hesap sok demesi gibi) kendi yaptıklarınızı başkalarının da yaptığını varsayarak konuşuyorsunuz. Bu konunun amacı sunucu kapıştırmak ve coldun “başardıklarını” göstermek değil. Uzadığını düşünüyorsanız olayın en iyisi biziz tavrından vazgeçin ki olay kapansın. Şu an konunun açılış amacı ile ilgili bir kavga dönmüyor, tamamen tüm ekip en iyisi olduğunuzu ve başkalarının da yanlış şeyler yaptığını varsayarak konuşuyorsunuz.

otomatik banlanmıyor aktif yetkililer gördüğü zaman banlıyor ColdNetwork Faction sunucusunu Türkiyede paket olarak geçicek faction sunucu yok varda olmayacaktır zirvedeyiz zirvede bırakacağız :)
Faction hakkında tarafsız konuşacağım fakat aleria açıldığında coldun sadece botlarının kaldığını görmeyi bekliyorum bu mesajından sonra

KARAR:

- Şikayet özetle, "xbroka" isimli forum kullanıcısının "COLDNETWORK" isimli sunucu hakkında bot iddiasında bulunulmasını içermektedir.

- Şikayet edilen tarafa ulaşıldı, gerekli görüşmeler yapıldı.

- Şikayet edilen taraf, şikayetçi taraf ile mağduriyeti gidermek için girişimde bulundu ancak, en sonunda görüşmeyi reddetti.

- Konu hakkında yararlanılması gereken kılavuz hüküm, "Saldırı, bot, çalıntı eklenti sorunları." suçudur.

- Gerçekleşen somut olayda, COLDNETWORK isimli sunucunun +500 online iddiasının haksız olduğu, bu online sayısının botlarla yapıldığı, dolayısıyla bunun MC-TR topluluğunu aldatmak olduğu kanaatine varılmıştır.

- Şikayet edilen görüşme esnasında bu botların sadece event saatlerinde sunucudaki oyuncular tarafından sokulduğunu iddia etmiş, ancak sikayetçi tarafından bu iddianın yalan olduğu kanıtlarla sabitlenmiştir. Dolayısıyla,

- COLDNETWORK isimli sunucunun ve sunucu sahibi olan SpelTura isimli forum kullanıcınısının KARA LİSTEYE ALINIP FORUMDAN UZAKLAŞTIRILMASINA,

KARAR VERİLMİŞTİR.

Şikayet edilen/eden taraf nezdinde en geç 7 gün içerisinde Forum Destek üzerinden verilen karara itiraz edebileceğinizi bilgilendirir, iyi ve sağlıklı günler dileriz.
:D

KARAR:

- Şikayet özetle, "xbroka" isimli forum kullanıcısının "COLDNETWORK" isimli sunucu hakkında bot iddiasında bulunulmasını içermektedir.

- Şikayet edilen tarafa ulaşıldı, gerekli görüşmeler yapıldı.

- Şikayet edilen taraf, şikayetçi taraf ile mağduriyeti gidermek için girişimde bulundu ancak, en sonunda görüşmeyi reddetti.

- Konu hakkında yararlanılması gereken kılavuz hüküm, "Saldırı, bot, çalıntı eklenti sorunları." suçudur.

- Gerçekleşen somut olayda, COLDNETWORK isimli sunucunun +500 online iddiasının haksız olduğu, bu online sayısının botlarla yapıldığı, dolayısıyla bunun MC-TR topluluğunu aldatmak olduğu kanaatine varılmıştır.

- Şikayet edilen görüşme esnasında bu botların sadece event saatlerinde sunucudaki oyuncular tarafından sokulduğunu iddia etmiş, ancak sikayetçi tarafından bu iddianın yalan olduğu kanıtlarla sabitlenmiştir. Dolayısıyla,

- COLDNETWORK isimli sunucunun ve sunucu sahibi olan SpelTura isimli forum kullanıcınısının KARA LİSTEYE ALINIP FORUMDAN UZAKLAŞTIRILMASINA,

KARAR VERİLMİŞTİR.

Şikayet edilen/eden taraf nezdinde en geç 7 gün içerisinde Forum Destek üzerinden verilen karara itiraz edebileceğinizi bilgilendirir, iyi ve sağlıklı günler dileriz.
1634128025658.png

Forum üyelerini aldattığına dair bana kanıt gösterir misiniz? Oyundaki oyuncular ne zamandan beri sizi bağlıyor? O zaman oyunda olan her şeye karışacaksınız bu saatten sonra size söyleyeyim. En ufak şeyde seni rahatsız edeceğim. :D

Ekli dosyayı görüntüle 189204

Forum üyelerini aldattığına dair bana kanıt gösterir misiniz? Oyundaki oyuncular ne zamandan beri sizi bağlıyor? O zaman oyunda olan her şeye karışacaksınız bu saatten sonra size söyleyeyim. En ufak şeyde seni rahatsız edeceğim. :D
Coldun forum konusu var mı bilmiyorum ama 500 online vaadiyle oyuncu topluyorsa bu forum üyelerini etkiliyor.

Faction hakkında tarafsız konuşacağım fakat aleria açıldığında coldun sadece botlarının kaldığını görmeyi bekliyorum bu mesajından sonra

Valla yıllardır bende bekliyorum açılmasını. Geçen sene sunucu açacaktım yok Aleria açılacak falan filan derken hala açılacak yani. Bekliyorum dört gözle. xd

Merhaba coldun forum konusu varmış 500+ oyuncu iddiası ile yasaklama sebebinde sıkıntı yok.
ekranresmi.JPG

Öncellikle merhaba , despe yanıldığınız nokta bu olayların başlangıç noktası benim coldnetwork konusuna yazmam oldu
Konu başlıklarına bakarak ve burda savunma yaparken bile ne kadar doğru bir ban olduğu ortadadır. Eğer forum yetkilileri eski silinen mesajlarını gösterebiliyorsa speltura adlı arkadaşın o konuda 500 onlinede sadece 30 alt hesap oldugunu savundugunu görebilirsiniz
Aynı zamanda oluşturulan grupta nommehin kendi söylediklerini unuttup nasıl kendini rezil ettigini göndermem serbest ise gönderebilirim ( mctr yetkililerine sorup)
Coldnetwork adlı sunucu başlıkta 500 oyuncu diyor 150 oyuncu 350 alt hesap değil.
Oyuncu / alt hesap ve bot ayrı kavramlardır
Coldnetwork bu olayda sakıncalı 2 işlemide gerçekleştirmiştir.
Oyunculara bot attırmış olup kanıtlandı. Aynı zamanda sadece fake online yani alt hesap için sunucusunda afk kalarak vip almayı aktif etmiştir.
Aynı zamanda bunu yaparken alt online sınırı koymamış ve oyuncuları banlamamıştır.
Yani coldnetwork adlı sunucunun spoof yaptığı aşikar olarak ortadadır.
Speltura adlı arkadaş bir savunma yapamamıştır.Sadece başka sunuculara saldırmış çamur at izi kalsın taktiği uygulamıştır.
Bu olay karşısında çamur attığı insanlar spelturanın söylediği şeyleri çürütüp onu hayal dünyasına geri göndermiştir

1634143923184.png

Son düzenleme:
1634151133117.png
1634151164082.png

1634151179268.png

Var mıdır daha atacağın çamur @xbroka ? :D

Öncellikle merhaba , despe yanıldığınız nokta bu olayların başlangıç noktası benim coldnetwork konusuna yazmam oldu
Konu başlıklarına bakarak ve burda savunma yaparken bile ne kadar doğru bir ban olduğu ortadadır. Eğer forum yetkilileri eski silinen mesajlarını gösterebiliyorsa speltura adlı arkadaşın o konuda 500 onlinede sadece 30 alt hesap oldugunu savundugunu görebilirsiniz
Aynı zamanda oluşturulan grupta nommehin kendi söylediklerini unuttup nasıl kendini rezil ettigini göndermem serbest ise gönderebilirim ( mctr yetkililerine sorup)
Coldnetwork adlı sunucu başlıkta 500 oyuncu diyor 150 oyuncu 350 alt hesap değil.
Oyuncu / alt hesap ve bot ayrı kavramlardır
Coldnetwork bu olayda sakıncalı 2 işlemide gerçekleştirmiştir.
Oyunculara bot attırmış olup kanıtlandı. Aynı zamanda sadece fake online yani alt hesap için sunucusunda afk kalarak vip almayı aktif etmiştir.
Aynı zamanda bunu yaparken alt online sınırı koymamış ve oyuncuları banlamamıştır.
Yani coldnetwork adlı sunucunun spoof yaptığı aşikar olarak ortadadır.
Speltura adlı arkadaş bir savunma yapamamıştır.Sadece başka sunuculara saldırmış çamur at izi kalsın taktiği uygulamıştır.
Bu olay karşısında çamur attığı insanlar spelturanın söylediği şeyleri çürütüp onu hayal dünyasına geri göndermiştir

Ekli dosyayı görüntüle 189217

EVET , nommehin zaten adama acık acık hesapları kapama online kalsın yazısı duruyor ve adam arsalarda hergün bu hesapları 2 sezondur açık tutuyor sence nommeh bunu yalanlamasını istemiş olamaz mı ?
Sözde sunucuya 3 hesap sınırı getirilmiş #duyuruda yazıyor bu adam 40 hesap nasıl sokuyor ?
1634151566539.png

Bu ssde bile adamın yan hesapları sunucuda duruyor güzel adamıda mı tehtit ettiniz forum admini gibi ?

2 sezon boyunca burdaki hesaplar kapanmıyor bak sen allahın işine

SS'i atma nedenim o hesapların bugunde sunucuda acık olması , 3 hesap sınırı gelmişken

1634151683943.png

Son düzenleme:
Hepinize iyi akşamlar, beni çok yakından tanıyan iş ortaklarım var fakat orjinal ismimi şuanlık söylemeyeceğim konudaki ekran alıntılarının sahibi benim. ColdNW sunucusundan 1 tl para almadım fakat, istesem alabilirim sunucu aktifliğini ben sağlıyorum bu diğer sunucu içinde geçerli fakat ben görünüş ve klanıma item yardımı yapmak için yapıyorum bunu, kanıtların hiç biri sahte değildir SpelTura. Hepsinin tam ekran ssi bulunuyor konu kilitlensin lütfen.

aklınıza takılan birşey varsa;
dayioglucakir#7732

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl