Çözüldü COLDNETWORK GERÇEKTEN 500 ONLINE MI YOKSA ALDATMACA MI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin kullandığınız kalıpları kullanıyorum mesajlarımda farkettiyseniz. Ek olarak konu uzamasın dedikçe halen saçma sapan düşüncelerle mesajımı yanıtlıyorsunuz.
zaten bireysel olarak size kötü birşey demedim. arkadaşınızı savunmanızı daha doğrusu üstüne gidildigini düşünmekte haklısınız fakat çamur at izi kalsın diyerek konuyu başka yerlere çeken speltura oldu yinede düzgün bir şekilde yorum attığın için sana teşşekür ederim

zaten bireysel olarak size kötü birşey demedim. arkadaşınızı savunmanızı daha doğrusu üstüne gidildigini düşünmekte haklısınız fakat çamur at izi kalsın diyerek konuyu başka yerlere çeken speltura oldu yinede düzgün bir şekilde yorum attığın için sana teşşekür ederim

Dediğim gibi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demeye geliyor aslında. Karakter meselesi o bunun doğru olduğuna inanıyor. Sen inanmıyorsun mesela. Ama adamın üstüne gitmeye hiç gerek yok bence bu kadar. Eleştiri serbest elbette eleştirin kimse kimseye birbirinizi eleştirmeyin demiyor ama işin de tadı tuzu kalmadı yani. Tabiri caizse cılkı çıktı. Uzatmayın daha fazla.

Dediğim gibi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır demeye geliyor aslında. Karakter meselesi o bunun doğru olduğuna inanıyor. Sen inanmıyorsun mesela. Ama adamın üstüne gitmeye hiç gerek yok bence bu kadar. Eleştiri serbest elbette eleştirin kimse kimseye birbirinizi eleştirmeyin demiyor ama işin de tadı tuzu kalmadı yani. Tabiri caizse cılkı çıktı. Uzatmayın daha fazla.
mesajlarıda okursanız başta spelturayı konuyu konuşmaya davet ettim fakat arkadaşımız başkalarına salladı ve o kişilerde kanıtsundu ve kendini hakladı spel ile arkadaş olduğunuz için öyle düşünmeniz normal fakat emin olun herkes organize olup bir anda spele yükleniyim dememiştir.Hatta bazı insanlarda konuyu toplamaya calışsada spel hep next yapıp konuyu farklı yöne sokmuştur.Kanıtlar zaten konuda mevcuttur yinede tekrardan insan gibi anlaşarak konuşabildigimiz için teşşekür ederim.

emin olun herkes organize olup bir anda spele yükleniyim dememiştir
Yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Ben tarafsız olmaya çalışıyorum her tarafa aynı şekilde yüklenmeye çalışıyorum. E tabi arkadaşım olduğu içinde biraz hafif yükleniyor olabilirim dediğiniz gibi. Yaptığı şeyi haklı bulmuyorum defalarca söyledim. Konuyu uzatmamanızı, kilitlenmesini beklemenizi öneririm.

Bana Aleria'ya sallıyorlar dedikleri için geldim ben. Yoksa okuyup geçiyordum. Sallamamış olsaydı yazmayacaktım da. Tabi diğer kişiler için konuşamam. Neden geldiklerini bilmiyorum.

Yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Ben tarafsız olmaya çalışıyorum her tarafa aynı şekilde yüklenmeye çalışıyorum. E tabi arkadaşım olduğu içinde biraz hafif yükleniyor olabilirim dediğiniz gibi. Yaptığı şeyi haklı bulmuyorum defalarca söyledim. Konuyu uzatmamanızı, kilitlenmesini beklemenizi öneririm.
organize olmuş derken? ben bu konuları aylardır konuşuyorum gayet normal bu tavırlar cold milletin anasına küfrederken düşünmeliydi bu tepkileri

organize olmuş derken? ben bu konuları aylardır konuşuyorum gayet normal bu tavırlar cold milletin anasına küfrederken düşünmeliydi bu tepkileri
Videolarını izlediğimi ve hatta sana hakta verdiğimi söylemiştim. Olgun bir düşünce yapın olduğunu da söylemiştim sana. @SpelTura ile açtığımız grupta. Ama sanırım olgun bir düşünce yapının olmadığını gördüm. Uzatmayalım dedikçe halen uzattığına göre. Gerçekten yazık. Uzatmayın arkadaşlar 4. 5. diyişim.

Arkadaşlar bura da tartışmaya gerek yok hepinizin ne için veya ne amaçla bize salladığını ben çok iyi biliyorum siz de beni iyi biliyorsunuz. Sizin de sunucularınız da yan hesaplar olduğunu benden daha çok siz iyi biliyorsunuz 2 sene öncesinden sunucu açıp şuan ki oyuncular hakkında bilgi sahibi olmayan konuşuyor kısacası ağzı olan konuşuyor tamamen amacıızın prim olduğunu düşünüyorum eğer amacınız prim olmasaydı bunu Forum da değil de benim discordum da yazabilirdiniz SpelTura yan hesap olduğunu kabul ediyor siz hala papağan gibi tekrar ediyorsunuz konuyu değiştiriyorsunuz adam Aleria'ya salladıkları için geldim diyor konu ile bile alakası yok. Siz benim discordumu biliyorsunuzdur zaten bi sıkıntısı olan varsa yazabilir her türlü seviyeli bi şekilde cevabını alabilir.

Videolarını izlediğimi ve hatta sana hakta verdiğimi söylemiştim. Olgun bir düşünce yapın olduğunu da söylemiştim sana. @SpelTura ile açtığımız grupta. Ama sanırım olgun bir düşünce yapının olmadığını gördüm. Uzatmayalım dedikçe halen uzattığına göre. Gerçekten yazık. Uzatmayın arkadaşlar 4. 5. diyişim.
bu yazı gayet olgun bir yazı herhangi küçük düşürecek bir yazımın olduğunu düşünmüyorum haklı bulduğunuz için teşekkürlerimi sunarım iyi günler dilerim

Sizin de sunucularınız da yan hesaplar olduğunu benden daha çok siz iyi biliyorsunuz
Peki bu söylediğini kanıtlayabiliyor musun? Çünkü adam kanıtlarını açık bir şekilde atmış.

2 yıl önceki sunucudan bahsedip sonra bir anda şuan sunucun açık olsaydıya güzel getiriyorsun. Ama 2 sene önce de bize kardeşim ile aynı anda server giremiyoruz diye ticketlar açıyorlardı. Sizin serverde gördüğüm kadarı ile kendiniz yan hesapları açmalarını istiyorsunuz ve açılan yan hesaplara hiçbir şey yapmıyorsunuz. Atılan sslerde aktif olduğunuz sırada tabda 60 tane yan hesap gözüküyor ve bu oyuncuları banlamak istemiyorsunuz.

Tr'deki tüm fc sunucularını toplasan eu'daki adam gibi bi tane sunucu etmez boş boş birbirlerine sallıyorlar hala lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl