Çözüldü COLDNETWORK GERÇEKTEN 500 ONLINE MI YOKSA ALDATMACA MI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EU ile aranızdaki fark o kadar bariz ki görmekte sorun yarşıyorsan gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.
yo eu ile aramızda fark yok trdede en iyi paket bizde eudaki pakette eunun en iyisi bir fark göremiyorum ben

1. ben oyuncuların soktuğu alt hesapların konuşunda 10x cevap yazdım ama anlama kıtlığı olduğu için anlamadılar.
2. tüm sunucular ne hikmetse bize sallıyor.
3. sürü psikolojisine uyuyuyorsun tarafsız ol
1. 10 tane hesaba izin veriliyor diyorsun ve çok fazla hesap sokuyorlar sponsorluk için vs. diyorsun, 10 hesap + yasaklanıyor gibi şeyler diyorsun bunların tersini gösteren ss'e ise fake diyorsun. (Fake ss oluşturmak kolay değil diyorsun)

2. Yoruma başladığım gibi eski sorunlarımızı dikkate almadan sadece konudan okuduğum ile yazdım ve şuan bir sunucuya bağlı değilim.

3. Konuda paylaşılan şeyler sizin yaptığınız yanlışlara ait ve sen aksini kanıtlamak yerine hepsine o durum şöyle, böyle dedin ve geçiştirdin. Eğer taraflı davrandığımı düşünüyorsan, bunun sebebi taraflı davranmam değil senin yorumların. Yazılanların aksini kanıtla ve haklı olduğun yerlerde sana hak vereyim. Eğer taraflı davranacak ve tüm sunucular olarak kast ettiğin eski sunucum üzerinden yorum yapacak olsam aramızda yaşadığımız sorunları bu konuda paylaşılan sslere bağlardım. Ama eski sunucumuz ile ilgili bir şey yazmadım yorumlarımda.

yaptığımzı yalamak değil işini bilmek ama öyle diyorsan sen de dene. sunucun çöp olmaz belki knk

kendini cold'da önemli mi sanıyorsun knk? eu ekibi umursamıyor trcoldu. nommeh seni kullanıyor kuruş koklatmıyor sen de burada coldun damarı senmişsin gibi cirit atıyorsun. trcold senle veya sensiz aynı olacak bir katkın yok.
trfc piyasasına hepinizden çok yön ve katkı vermiş biriyim burada benle bu şekilde konuşamazsın hadi git amele gibi build yap sanada cep harçlığı versinler okul paran yok

yo eu ile aramızda fark yok trdede en iyi paket bizde eudaki pakette eunun en iyisi bir fark göremiyorum ben
eu'nun average paketi knk. allah sanma kendini elini sürmediğin paketin en iyisi olduğunu savunmak ayrı bir maymunluk. bir şey bilmiyorsun konuşma be builder olarak ben bile senin görmediğin şeylerin farkına varabiliyorum

zamanında aleria'ya alır mısınız diye yalvardığını unutma knk. bir şey bildiğin yok. hiçbir önemin yok. burada olmadığın biri gibi davranıyorsun sadece, acınası
1634064263664.png

eu'nun average paketi knk. allah sanma kendini elini sürmediğin paketin en iyisi olduğunu savunmak ayrı bir maymunluk. bir şey bilmiyorsun konuşma be builder olarak ben bile senin görmediğin şeylerin farkına varabiliyorum
çok merak ediyorsan sorabilirsin pengurinoya trfcnin mimarını optimizeye kadar kimin yaptığını ağlama burada

devam etmek istiyorsanız dc gelirsiniz sabaha kadar tartışırız her zaman çöptünüz çöp olacaksınız daha 2 ay önce AAC EN İYİ ANTİCHEAT diyen kişilersiniz

devam etmek istiyorsanız dc gelirsiniz sabaha kadar tartışırız her zaman çöptünüz çöp olacaksınız daha 2 ay önce AAC EN İYİ ANTİCHEAT diyen kişilersiniz
Üstte söyledim cevap vermedin yeniden sorayım. Konuda paylaşılanları kanıtlı olarak yalanlamak yerine neden konuyu açanlar ve sana karşı gelenlerle atışmaya devam ediyorsun? Bunların yalan olduğunu söylediğin gibi kanıtlasaydın konu kapanırdı zaten.

Üstte söyledim cevap vermedin yeniden sorayım. Konuda paylaşılanları kanıtlı olarak yalanlamak yerine neden konuyu açanlar ve sana karşı gelenlerle atışmaya devam ediyorsun? Bunların yalan olduğunu söylediğin gibi kanıtlasaydın konu kapanırdı zaten.
onların taktigi bir laf atıp sıkışıp konuyu değiştirmek kanka adamlara başvuru yapmış adamlara cöp diyor wtf

burada 20 kişiye aynı anda cevap verip yanıtlayamam ha diyorsanız discord gelin devam edelim burada 20v1 yapmanız anlamı yok

burada 20 kişiye aynı anda cevap verip yanıtlayamam ha diyorsanız discord gelin devam edelim burada 20v1 yapmanız anlamı yok
Konuyu 1 kişi açtı ve sen, konu sahibi dışında birisi sana karşı yorum atmadan önce de aynısını yapmışsın.
1634064711394.png

Yine kanıt yok senin sözünle 1v1 iken de bu konu.

çok merak ediyorsan sorabilirsin pengurinoya trfcnin mimarını optimizeye kadar kimin yaptığını ağlama burada
Pengunun coldtr hakkındaki dürüst düşüncelerini merak ediyorum

Bir oyuncunun 40 tane yan hesap açıp onları boş bir yere bırakacağı fikri saçma geldi. Benim de sunucum oldu ve genelde vakitnakittire bırakıyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl