Çözüldü CodeProject - Dolandırıcılığı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kenzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
knkm 2 3 tl ye muhtac olsak böyle sw açarmıyız? + yorumu sunucu acılmadan once dedim
belkide milleti edit paketle 70 70 paralarını alıp açabilirsiniz xd sunucu bütçesi bu tarz edit paketlerden geliyor olmasın 800 tl dediğin şey sunucu açarken büyük bir bütçe değil ne yazıkki kurlarımız x7.5 olarak gidiyor yani sen örneğin 1 aac alsan bile 300 350 tl harcamış oluyorsun zaten böyle bakarsan olaya :c

belkide milleti edit paketle 70 70 paralarını alıp açabilirsiniz xd sunucu bütçesi bu tarz edit paketlerden geliyor olmasın 800 tl dediğin şey sunucu açarken büyük bir bütçe değil ne yazıkki kurlarımız x7.5 olarak gidiyor yani sen örneğin 1 aac alsan bile 300 350 tl harcamış oluyorsun zaten böyle bakarsan olaya :c
dostum cogu satılık pluginin bizde orjinali oldugunu bilmiyorsun demekki sattıgımız paket sayısıda 800tl etmiyor her invite attıgımız paketmi alıyor sanıyorsun sen hem editten para kazanmıyoruz bizim 0 dan yaptıgımız paketi arkadaşa sattık o ayrıyetten cakma lobi istedi ama bedavaya istedi bizde başka paket bulup onun sunucuna kurduk oda burda ağlamış bedavaya paket alamadıgı için .d

1611702994961.png

dostum cogu satılık pluginin bizde orjinali oldugunu bilmiyorsun demekki sattıgımız paket sayısıda 800tl etmiyor her invite attıgımız paketmi alıyor sanıyorsun sen hem editten para kazanmıyoruz bizim 0 dan yaptıgımız paketi arkadaşa sattık o ayrıyetten cakma lobi istedi ama bedavaya istedi bizde başka paket bulup onun sunucuna kurduk oda burda ağlamış bedavaya paket alamadıgı için .d
aldoğın pluginler sanırım 3 4 dolarlar xd en ucuz anticheati bile o dedigin bütçenin %10luk bir kısmını oluşturuyor aac gibi ortanın biraz altı bir anticheat alırsanda bütçenin %20-30 gibi bir kısmını oluşturuyor ne ile övünüyorsun anlamadım ek satın aldıgın plugin dolar euro veya sterlin yani tl bazlı düşünmen saçma(Çünkü senin paranın değersiz olması kur olarak o adamları ilgilendirmiyor sunucu işi yapıyorsan genel olarak yurtdışından eklenti alıyorsun yani dediğin bütçe ortlama 150 dolara felan denk).Milletin paketini editlediğin gerçeğini değiştirmiyor :V

Son düzenleme:
aldoğın pluginler sanırım 3 4 dolarlar xd en ucuz anticheati bile o dedigin bütçenin %10luk bir kısmını oluşturuyor aac gibi ortanın biraz altı bir anticheat alırsanda bütçenin %20-30 gibi bir kısmını oluşturuyor ne ile övünüyorsun anlamadım ek satın aldıgın plugin dolar euro veya sterlin yani tl bazlı düşünmen saçma .Milletin paketini editlediğin gerçeğini değiştirmiyor :V
knk pluginleri önceden aldık neyi anlamadın ? o yüzden saymadık onları + övünmüyorum boş yapmışsın adam bize demişki 3 - 4 tl ye muhtaç insanlar demiş sonra sen ağlamaya başladın kaldıramadınmı çen

knk pluginleri önceden aldık neyi anlamadın ? o yüzden saymadık onları + övünmüyorum boş yapmışsın adam bize demişki 3 - 4 tl ye muhtaç insanlar demiş sonra sen ağlamaya başladın kaldıramadınmı çen
Valla ağalayanı gördük yukarıda sen git paket editle bence orda nasıl yakardığını hepimiz gördük :c

Valla ağalayanı gördük yukarıda sen git paket editle bence orda nasıl yakardığını hepimiz gördük :c
paketi editle? lol . paketi editlemedik adam şimdi biri senden yardım istese cakmalobi kurmayı bilmiyom diye sende youtubeden bulup HİÇ BİR ÜCRET almadan adamın sunucuna kurunca dolandırcımı oluyorsun paketin alıntı olmadıgını görmek istermisin eğer öyleyse Zyher#5463

paketi editle? lol . paketi editlemedik adam şimdi biri senden yardım istese cakmalobi kurmayı bilmiyom diye sende youtubeden bulup HİÇ BİR ÜCRET almadan adamın sunucuna kurunca dolandırcımı oluyorsun paketin alıntı olmadıgını görmek istermisin eğer öyleyse Zyher#5463
çakma lobi kurma bilmiyorum diyip senin ssini mi attı yani başkasının paketini editlerken lOl :mc_335-0::mc_335-0::mc_335-0:
1611711530785.png
kıvranıyorumdur xd

çakma lobi kurma bilmiyorum diyip senin ssini mi attı yani başkasının paketini editlerken lOl :mc_335-0::mc_335-0::mc_335-0:
Ekli dosyayı görüntüle 158543 kıvranıyorumdur xd
o kıvranma degil diyelim senin ekibine iftira atıyorlar sende konu kaldırılsın istiyorsun aslında bu konu bizim satışlarımızı etkilemedi ? .) çakma lobi kurma bilmiyorum demedi kurrarmısın dedi ücret felan almadık adam deseydi sizin cakmalobi paketinizi almak istiyorum o zaman o paketi atmazdık? şöyle düşün müşterin sana paket atıyor bunu editleyip sunucuma kurrarmısın diye

Bana kendisini şöyle savunuyor. "Bunu paylaşanında dolandırıcılıkları var."

Paketin başkasına ait olduğunu bilmediği zaman bunu yazmış.
kimseye ait degil gel gösterim ? birinizde gelsinde ağlamasın peki öylese şimdi niye düzeltme işine kalkmıyor?

kimseye ait degil gel gösterim ? birinizde gelsinde ağlamasın peki öylese şimdi niye düzeltme işine kalkmıyor?
Ufacık "Project"sin, biz mi ağlıyoruz? Müşterilerin bile memnun değil. Küçük "project"lerle zamanımı harcamayağım ve birdaha buraya mesaj yazmayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl