Çözüldü CodeProject - Dolandırıcılığı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kenzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba;
Ben bora birincisi arkadaş çakma lobi plugını olmadıgını iletti ve bende çakma lobi plugını olmadıgını kendısıne belirttim fakat kendı sunucumda bunu kullanmayı duşunuyorum ozelleştırıp dedıgım bir çakma lobi var dedim ve herhangi bir ücret talep etmedım ve ekstra olarak kımseyı dolandırdıgımız vs yok sunucumuza katılıp butun muşterılerımıze sorabılırsınız memnuniyetini. gece gündüz destek verıyoruz

140 TL ÜCRET TEK BLOCK PLUGIN PAKETİ VE EMEK SKYBLOCK PLUGIN PAKETINDEN TEMİN EDİLMİŞTİR ÇAKMA LOBİYLE BİR ALAKASI YOK.

"X Project" gibi alakasız isimlerin alakasız yerlerde olduğu zaman genelde bir sıkıntı çıkıyor.

ortada karalama yok sadece laf ebeliği yapılmış ve herkesde çırpınışlarını izlemiş
şimdi kimseyi dolandırmadık? kanıtta yok o bilmem şu paketi felan yapmış vesayre ağlıyolar. Alıntımı degilmi Zaten paketlerimiz Video Deneme Amaçlı serverimiz var ona gelenlerin hiç biri kötü alıntı vesayre demedi boşa ağlamasınlar Alıntı olmadıgını kanıtlarım dolandırıcı olmadıgımızıda.

konuı kaldırılsın boş konu iftira sadece karalamayın .) komiksiniz

"X Project" gibi alakasız isimlerin alakasız yerlerde olduğu zaman genelde bir sıkıntı çıkıyor.
bunu ürünlerimizin kalitesini görmeden söylüyorsun madem isimden yola cıkıyoruz .) senin adın fatih kafasızsın diye bilirmiyim diyemem cünkü alakası yok boş yapmadan duramıyormusunuz? bu konuya senin gibilerin yazdıgı saçma yorumlara diyorum

2312 böylelerini ifşalamazsak kimse durmaz
adama plugin paketi satmış nesini ifşalıyorsun .) ayrıyetten ürünlere sap diyenler düşünemiyor galiba cünkü beğenmiş
1611312939550.png

Şimdi arkadaş bizden tekblock ve skyblock almış biz bunu gönderdik bunlarda alıntı yok hepsi 0 dan yapılma ?. Cakma lobi ise bizim dememiş arkadaş isteyince ona atmış parada almamamış cakmalobinin bedavaya yapmışki zaten cakmalobi bizim degil bumu ifşalancak olay 2 3 tane düşünemeyen insanın ticarik amaçlı acıtıgı iftira dolu bir konu

1611314858270.png

Olay bu fazla boş yapmayın kimsenin dolandırıldıgı yok salın şu konuyu silin delircem

müşteriye iyilik yapıp adı karalanan ilk ekipiz sanırım ama 2 3 kişinin yaptıgı saçmaaa yorumun bizi etkilemiyceğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl