FiveNetwork
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- OkannK
Discord:
OkannK#1299
OkannK#1299
OkannK#1299
Zyher#5463
Buda Kanıtı Bu paketi yotupta bulmuş bahane uyduruyo bu benim en yakın arkım ben yaptım vs. vs. 15tl yue satıyo
Zyher#5463
BloodyX#4069
Tarafsız olarak söylüyorum x arkadaş para veriyor alıntı olmasın diyor" alıntı var sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız" diye cevap veriyorsunuz ki bu sahtekarlık giriyor bu parayı alıyorsanız Anlı'nın akı gibi alıntı da yapmiyacaksiniz güzel kardeşim şahsen bu yaptığınız sizin profesyonel olmadığınızı göstermektedir ki amatör olduğunuz belli oluyor en ufak şeyleri alıntı yapmak dolandırıcıya hitap oluyor.şimdi biz calıntı paket satmadık alıntı var sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız gerekiyor aynı paketi 100 kişiye satamayız
0 dan yaptıklarımız ise 1 kişiye satıyoruz? ben bu calıntı paket nerde göremiyorum gereksiz saçma sapan bir konu kaldırılmalı iftira atmaktan reportlasakda iyi olur. bunu yaptıgımızda belirtiyoruz bu arada? mesela ben bu ekibe katılmadan once code bana belirtmişti
Corrsy#7006
Zyher#5463
bak şimdi o X kişisi Alıntı olmasın diye biliyorsa 0 dan yaptırcak bize paketi 0 dan yaparız şimdi bizim normal paketimiz 50 tl diyelim 50 tl ye adam aldı alıntı olmasın diyebilirmi 0 dan yaptıgımzı paketleri alsın sen pluginersin diyelim 20 tl ye paket satıyorsun ben sana gelip bana 0dan paket yap al 20 tl diyebilirmiyim?Tarafsız olarak söylüyorum x arkadaş para veriyor alıntı olmasın diyor" alıntı var sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız" diye cevap veriyorsunuz ki bu sahtekarlık giriyor bu parayı alıyorsanız Anlı'nın akı gibi alıntı da yapmiyacaksiniz güzel kardeşim şahsen bu yaptığınız sizin profesyonel olmadığınızı göstermektedir ki amatör olduğunuz belli oluyor en ufak şeyleri alıntı yapmak dolandırıcıya hitap oluyor.
Zyher#5463
paketin sahibi şöyle acıklayım zaman kaybetmemek için kelime oyunuj skripti istiyorsun kendin yazmak yerine forumdan kelime oyunu skriptti bulup koydun bu kadar basitAttığı paketin sahibine başvurun. Sizin paketinizi editleyip satıyorlar de. Yapımcılar zaten ilgilenirler onlarla.
Corrsy#7006
Sanalda bukadar tembel insanlar olmamalı.paketin sahibi şöyle acıklayım zaman kaybetmemek için kelime oyunuj skripti istiyorsun kendin yazmak yerine forumdan kelime oyunu skriptti bulup koydun bu kadar basit
Zyher#5463
Sanalda bukadar tembel insanlar olmamalı.
tembellikle alakası yok 1 paketi 3 kişiye sattıgımızdan art artta yaptıgımız için zaman kazanıyoruz hem paketleri bilmeden yargılamamaya nedersin? mustafaŞu konuda yazdığın mesajları gördükten sonra gelip sizden bir şey satın alacak "insan"ın aklından şüphe ederim zaten bay project
Yazdığın mesajlarda sen bile kabul ediyorsun sadece adına "dolandırıcılık" demiyorsun hala haklıymış gibi yazabiliyorsun hayrettembellikle alakası yok 1 paketi 3 kişiye sattıgımızdan art artta yaptıgımız için zaman kazanıyoruz hem paketleri bilmeden yargılamamaya nedersin? mustafa
BloodyX#4069
Bak şimdi güzel sevgili kardeşim bu paketin değeri 50 tl şimdi bu x arkadaş senden paketi satın alacak ama sen diyorsun ki "alıntı var sadece cünkü sürekli paket cıkarmamız gerekiyor aynı paketi 100 kişiye satamayız" diyorsun aynı paketi alıntılı bi şekilde satıyorsun çelişkili ifadeler vermektesin kardeşim ya bu işi düzgün bir şekilde yap yada yapma para kolay kazanılmıyor para çok millette ben iteleyim hesabındasın @Garp haksız mıyım @MustafaTRKbak şimdi o X kişisi Alıntı olmasın diye biliyorsa 0 dan yaptırcak bize paketi 0 dan yaparız şimdi bizim normal paketimiz 50 tl diyelim 50 tl ye adam aldı alıntı olmasın diyebilirmi 0 dan yaptıgımzı paketleri alsın sen pluginersin diyelim 20 tl ye paket satıyorsun ben sana gelip bana 0dan paket yap al 20 tl diyebilirmiyim?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!