Anı Çocukken Kurduğunuz Meslek Hayali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcu tabiki :D

Polis olmak,arka sokaklar fanıydık bi aralar

İnşaat mühendisi olmak isterdim hep makina mühendisi olduk 😁

Özel Harekat hep hayalimdi.

Taksici olmak isterdim, neden olmak isterdim bilmiyorum. Keşke olsaymışım aylık taksiye araba kirasından daha çok para veriyoruz artık.

Cumhurbaşkanı olmak.

Küçükken hakim ya da polis olmak istediğimi hatırlıyorum. Şimdi iibf öğrencisiyim, girişimci olmaya kaydı süreç. Meslek denemese de hayatımın bir köşesinde muhakkak traderlik bulunuyor. Ama bir meslek olarak nitelendiremem. Aksine sermaye isteyen bir şey. 10 milyonları ile trade yapanlarla 100 binlerini trade edenlerin aynı zaman ve koşulları içerisinde yaptığı işlemler bir değil. 10 milyonu olan, 100 bin'i olanın verimini daha kısa sürede alabiliyor piyasada ve istediği al-sat kazançlarına daha hızlı ulaşabilip gelecekteki işlemlerinde olacak potansiyel kar/zarar durumunu kontrollü şekilde yönetebiliyor. İşin özü daha sabit, stabil bir iş olarak kamu'da yer almak daha mantıklı geliyor başlangıç adımı olarak.

Bilgisayar mühendisi olmak istiyordum, oldum.

Küçükken ne zaman sorulsa her seferinde farklı bir cevap vermek zorunda kalıyordum asla sabit kalamıyordum :sohappy: ama bilgisayarlara ilgim şuan ki gibi fazla olduğu için Bilgisiyar mühendisliği benim için hep 1. sırada yer almıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl