Anı Çocukken Kurduğunuz Meslek Hayali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aldrich

Örümcek Hoşt!
Moderatör Şefi
MinePass
Premium
Elmaslar
394
Discord İzni
Minecraft
AldrichY

Discord:

Yusuf Mert

logo.webp

Merhaba MC-TR Ailesi,

Bu konuda herkes, küçükken 'Büyüyünce şu olacağım' dediği mesleği ve hikayesini anlatıyor.

Lütfen mesajlarınızı yazarken MC-TR Genel Forum Kuralları’na uygun davranmayı unutmayın.

İtfaiye eri olmayı isterdim hep, şans olamadık.

Küçükken hep yazılım mühendisi olmak istemiştim.. Şans olduk ama mesleğimizi yapamıyoruz

bir çocuk neden meslek hayal etsin ki

Neden etmesin ki? Okullarda bile soruluyor du "Büyüyünce ne olacaksın?" sorusu
üniversite son sınıfta bile insanlar cevaplayamıyor bu soruyu bir çocuğa sormak mantıklı değil

Aşçı olmak istiyordum (keşke olmasaydım)

Hep kendi oyun şirketimi kurup Eskiden Wolfteam zula tarzı oyunlara rakip oyun çıkarmak istemiştim henüz olmadı ama hala hayalimin peşindeyim şimdiki hedefim VALORANT'a rakip bir oyun geliştirmek imkansız gibi bir hayal ama neden olmasın <3

Ne olmak istemedim ki.. Eskiden benim hayatıma dokunan her mesleği isterdim. Kanser hastası iken hemşireliği hatta doktorluğu sonra hastalığımdan dolayı benim evime özel ders vermeye gelen ilkokul öğretmeni olmayı, sonrasında annemin vefatında sadece işini iyi yapamayan paramedikler yüzünden paamedik olmayı bile düşünmüştüm. Diyeceğim şu ki insanlar kendisine en çok değen değerli ellerin etkisine kapılır.. İyi geceler.

Ben sürekli aç olduğum için aşçı olmayı tercih ettim.

Her erkeğin kalbinin bir köşesinde askerlik veya polislik vardır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl