Tanıtım ClearLagg - Sunucunuz tertemiz olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesAktas

Çıktığın yerden, ben iniyordum.
Elmaslar
720
Minecraft
Wolpenax
Ekli dosyayı görüntüle 80091
ClearLag

ClearLag, Minecraft oyunu için tasarlanmış bir eklentidir. Genellikle herkesin bildiğini düşündüğüm bir eklenti. Bu eklenti Minecraft oyununda bulunan bütün Mini Oyunların'da kullanılabilecek bir eklentidir. “ClearLag Ne İşe Yarar?” bölümüne geçiş yapalım.

ClearLag Ne İşe Yarar?

ClearLag, dediğim gibi Minecraft oyunundaki bütün Mini Oyunlar'da kullanılması gerektiğini düşündüğüm eklentilerden birisidir. Eklenti ne işe yarar; Eklenti yerdeki çöpleri otomatik bir şekilde temizler. Şimdi “ClearLag Nasıl Kullanılır?” adlı başlıkta ki bölüme geçelim.

Ekli dosyayı görüntüle 80092

ClearLag Nasıl Kullanılır?

Komutlar
İzinler
Açıklama
/lagg clear
lagg.clear
Yerdeki çöpleri temizler.​
/lagg unloadchunks
lagg.unloadchunks
Gereksiz parçaları kaldırır.​
/lagg chunks
lagg.chunks
Lag (gecikme) yapabilecek parçaların yerini gösterir.​
/lagg killmobs
lagg.killmobs
Bütün canavar, hayvanları temizler.​
/lagg area
lagg.area
Verdiğiniz sayı kadar çöpleri temizler.​
/lagg tpchunk
lagg.tpchunk
Lag yapabilecek eşyalara gidebilirsiniz.​
/lagg check
lagg.check
Hayvanların, canavarların, çöplerin sayılarını gösterir.​
/lagg gc
lagg.gc
Belleğinizi boşaltır.​
/lagg tps
lagg.tps
Geçerli TPS'yi gösterir.​
/lagg reload
lagg.reload
LagClear eklentisini yeniler.​

Eklenti ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız bu videoyu izleyebilirsiniz.

Eklentiyi indirmek için tıklayın!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konumu beğendiyseniz ne mutlu bana diğer ki konumda görüşmek üzere.
Enes Aktaş​

Son düzenleme:
Sunucular için eşsiz bir eklenti (lag açısından) Ama Divinedrop yavaş yavaş bu eklentinin yerini alıyor.

Config kısmı ayarlanmaz ise kötü etkileri de olabiliyor. Başarılı bir eklenti, başarılı bir konu :)

Config kısmı ayarlanmaz ise kötü etkileri de olabiliyor. Başarılı bir eklenti, başarılı bir konu :)
Yorumun için teşekkürler. Türkçe olarak ekleyecektim çok uzun olduğu için eklemedim.

Sunucular için eşsiz bir eklenti (lag açısından) Ama Divinedrop yavaş yavaş bu eklentinin yerini alıyor.
Biri DivineDrop mu dedi :D, Ayrıca konu, eklenti güzel başarılar Enes.

Güzel bir paylaşım olmuş ve ayrıca bir sunucu için gerekli bir plugin kısacası güzel bir konu olmuş başarılar :)​

Konu tasarımı güzel eklenti eski ve kullanışlı , iyi forumlar.

Her sunucunun olmazsa olmazı. Bilmeyenler için güzel bir tanıtım elinize sağlık

Neredeyse her sunucunun içerisinde bulunan bu eklenti daha güzel bir şekilde anlatılamazdı. Tablolar ile konu daha güzel dizayn olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl