Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bendede benzer bir sorun var bi bukkit server açtım clearlag vardı plugin paketimde ayarlarıyla oynamama rağmen ilk giriyom 5 dk flan attığım itemler silinmiyor fakat 5 dk sonra attığım her item attığım anda yok oluyolar bendede var cevap yazarsanız sevinirim....
Böyle problem yaşamanizin sebebi pluginleri toplayip config ayarlarini kendi keyiflerine göre duzenleyip paket haline getiren insanlardır.
Orjinal clearlagda böyle problemlerin olduğunu hatirlamiyorum. FTP ANADIZINI/plugins/Clearlag içindeki sonu .yml ile biten tüm dosyalari silip sunucunuza restart atarsanız bu sorun kalkacaktır geriye size kalan sadece 3 cümlelik Türkçeleştirme yapmak.
Bunu yapamayabilirim diyorsanız Benim paylaşmış olduğum MC-TR plugin paketinin içindeki Clearlag klasörünü kopyalayip kullandiginiz plugin paketinin içine atabilirsiniz
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi