Çözüldü Clearlag Sorunu İtemler Aninda Siliniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufc16g

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar AvengerTR Survival Paketini Kullanıyorum Yükledim Hicbir Ayarina Ellemedim 5dk Bekledim
Ve İtemler Aninda Silindi Ne Yapmaliyim Acil :)

Yorumlariniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim

Bendede benzer bir sorun var bi bukkit server açtım clearlag vardı plugin paketimde ayarlarıyla oynamama rağmen ilk giriyom 5 dk flan attığım itemler silinmiyor fakat 5 dk sonra attığım her item attığım anda yok oluyolar bendede var cevap yazarsanız sevinirim....

Böyle problem yaşamanizin sebebi pluginleri toplayip config ayarlarini kendi keyiflerine göre duzenleyip paket haline getiren insanlardır.
Orjinal clearlagda böyle problemlerin olduğunu hatirlamiyorum. FTP ANADIZINI/plugins/Clearlag içindeki sonu .yml ile biten tüm dosyalari silip sunucunuza restart atarsanız bu sorun kalkacaktır geriye size kalan sadece 3 cümlelik Türkçeleştirme yapmak.
Bunu yapamayabilirim diyorsanız Benim paylaşmış olduğum MC-TR plugin paketinin içindeki Clearlag klasörünü kopyalayip kullandiginiz plugin paketinin içine atabilirsiniz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl