Çözüldü Clearlag Geri Sayımda Sesli Bildirim Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NuriTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 177
  • Etiketler Etiketler
    plugin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NuriTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
arkadaşlar kendi çapımda serve.jar ile sunucu kurdum arkadaşlarla giriyoruz. bu sunucuya clearlag yükledim 3 2 1 olarak sayıyor ve sonrasında yerden item temizliyor. genel sunucularda bu 3ten geri sayarken oyundaki xp sesini çıkarıyor blink olarak tanımlayabilirim size. bu plugin midir veya clearlag ile mi alakalıdır ya da kendi yazdığımız pluginde bu sesi nasıl ekleriz. yazılımsal olarak plugin yazmada bilgim var biraz kodlamaya uzak değilim o yüzden böyle bir durum varsa ing kaynakta olabilir bana yardım eder misiniz.

Tam olarak ne istediğinizi anlamadım; ses için bunu kullanabilirsin:
Kod:
((Player) sender).playSound(((Player) sender).getLocation(), Sound.ENTITY_EXPERIENCE_ORB_PICKUP, 2, 1);

Ek olarak şöyle bir eklenti buldum:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Özelleştirilebilir uyarı sesleri ekliyor, aradığınız eklenti bu olabilir.

İyi forumlar <3

Evet istediğim plugin sanırım bu ama ClearLagg gibi kolayca düzenleyemedim config.yml dosyasını çok bi dökümanı yok pluginin 180 saniyede bir olacak ve son 30sn ve son 3 saniyede sohbete mesaj atıp dediğim sesli bildirimi gönderecek.

ek olarakta sunucuda sohbet kısmında isimleri ve sohbeti düzenleyeceğim bir plugin var mıdır acaba 1.20.6 sürümüm spigot server arkadaşlarla oynadığımız için başında tag'ler olacak isim rengi değişecek bu kadar.

Evet istediğim plugin sanırım bu ama ClearLagg gibi kolayca düzenleyemedim config.yml dosyasını çok bi dökümanı yok pluginin 180 saniyede bir olacak ve son 30sn ve son 3 saniyede sohbete mesaj atıp dediğim sesli bildirimi gönderecek.
Eğer eklenti geliştirmekten anlıyorsan, plugini re-build yapabilirsin, istediğin şeyi opsiyonel olarak ekle.
İşine yarayacak fonksiyon burada:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ek olarakta sunucuda sohbet kısmında isimleri ve sohbeti düzenleyeceğim bir plugin var mıdır acaba 1.20.6 sürümüm spigot server arkadaşlarla oynadığımız için başında tag'ler olacak isim rengi değişecek bu kadar.
Sohbet yönetimi için LPC önerebilirim, basit ve kullanışlıdır.

en mantıklısı bu şekilde olacak gibi daha iyi olur benim için teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl