Çözüldü CLAİM SİSTEMİ | SonOyuncu tarzı Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

xHyperAluze

Ziyaretçi
Merhaba!

Kodlamak üzerinde Oldum Claim Skriptine nasıl Chunk Görüntüleyici Ekleyebilirim?

Skriptden SS ler

1602854920798.png

1602854939337.png

Chunk görüntüleyici derken neyi kastettiğini anlamadım, ama eğer kısa süreli olarak oyuncuya o claimi göstermek istiyorsan benim fikrim; oyuncuyu dondur, izleyici moduna al, claime ışınla ve belli bir süre sonra eski lokasyona geri ışınla. Böyle bir şey Skript ile yapılabilir mi veya sağlıklı olur mu bir fikrim yok ama denemekten zarar gelmez.

Chunk sınırlarına partüküller ekleyerek nereyi claimleyeceğini göstertmek istiyor anladığım kadarıyla ama nasıl yapılır bilgim yok

SonOyuncu claim alan göstergesini client üzerinden yapmış diye biliyorum, Sadece plugin üzerinden partiküllerle yapabilirsiniz üstteki arkadaşın dediği gibi.

Dostum Öyle Bir Skript çok zor 450 satır fln oyun çok kasabilir kasmasa bile öyle skript yazmam 2 hafta sürer komutlardır permissionları fln F3+G yaparlarsa gözükür

Eklenti ile yapılabilir olduğunu düşünüyorum. Lakin yapılsa bile ücretli bir eklenti olacağına eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl