IbrahimWinner
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- ibrahimceylan1
Discord:
İbrahimWinner#5196
İbrahimWinner#5196

Every Night
Konuyu ilk olarak yanlış yere açtığınız için normaldir. @IbrahimWinnerMerhaba Ben 1.18.1 Survival Sunucusu Açtım Ama Citizens Plugininde Hata Alıyorum /pl Yazınca Citizens Kırmızı Yazıyor Komutlarıda Çalışmıyor. Yardımcı Olursanız sevinirim
Bide Forum Açarken İp Sürüm İstemesi Normalmi? Gerekli Diyorda
İbrahimWinner#5196
nasıl açmam gerekiyorKonuyu ilk olarak yanlış yere açtığınız için normaldir. @IbrahimWinner
maadenci
İbrahimWinner#5196
Denedim Olmadı Kırmızı Yazılı Hala Ve Komutları Çalışmıyor YineCitizens eklentisiniindirirseniz sorun olacağını düşünmüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dosyasını Kurmuş Ama /pl de Kımrızı Yazıyor Ve Komutları Çalışmıyor Ama Citizens Diye Dosya Var ŞuanCitizens eklentisiniindirirseniz sorun olacağını düşünmüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
maadenci
Eklenti listenizi görebilir miyim? Ek olarak sunucu içerisindeDosyasını Kurmuş Ama /pl de Kımrızı Yazıyor Ve Komutları Çalışmıyor Ama Citizens Diye Dosya Var Şuan
/ver yazıp ekran görüntüsü yollayabilir misiniz?plugin orjinal mıMerhaba Ben 1.18.1 Survival Sunucusu Açtım Ama Citizens Plugininde Hata Alıyorum /pl Yazınca Citizens Kırmızı Yazıyor Komutlarıda Çalışmıyor. Yardımcı Olursanız sevinirim
Bide Forum Açarken İp Sürüm İstemesi Normalmi? Gerekli Diyorda
citizens plugini parayı iseCitizens eklentisiniindirirseniz sorun olacağını düşünmüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
maadenci
O Citizens2citizens plugini parayı iseburadan nasıl ücretsiz indirebiliyoruz anlamadimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Evet.plugin orjinal mı
İbrahimWinner#5196
Eklenti listenizi görebilir miyim? Ek olarak sunucu içerisinde/veryazıp ekran görüntüsü yollayabilir misiniz?
maadenci
122 sürüm gerideymişsiniz Purpur'da. Bence güncelleyin, eklenti listenizi atmadınız.
İbrahimWinner#5196
/plugins listemi?Eklenti listenizi görebilir miyim? Ek olarak sunucu içerisinde/veryazıp ekran görüntüsü yollayabilir misiniz?
İbrahimWinner#5196
122 sürüm gerideymişsiniz Purpur'da. Bence güncelleyin, eklenti listenizi atmadınız.
İbrahimWinner#5196
Purpur olarak En Üsttekinimi indirmem lazım güncellemek için122 sürüm gerideymişsiniz Purpur'da. Bence güncelleyin, eklenti listenizi atmadınız.
maadenci
Java sürümünüz kaç?
Evet en üstteki en son ve en stabil olanıdır.Purpur olarak En Üsttekinimi indirmem lazım güncellemek için
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!