Çözüldü Citizens Plugininde Hata Alıyorum

IbrahimWinner

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
ibrahimceylan1

Discord:

İbrahimWinner#5196

Merhaba Ben 1.18.1 Survival Sunucusu Açtım Ama Citizens Plugininde Hata Alıyorum /pl Yazınca Citizens Kırmızı Yazıyor Komutlarıda Çalışmıyor. Yardımcı Olursanız sevinirim

Bide Forum Açarken İp Sürüm İstemesi Normalmi? Gerekli Diyorda

Merhaba Ben 1.18.1 Survival Sunucusu Açtım Ama Citizens Plugininde Hata Alıyorum /pl Yazınca Citizens Kırmızı Yazıyor Komutlarıda Çalışmıyor. Yardımcı Olursanız sevinirim

Konuyu ilk olarak yanlış yere açtığınız için normaldir. @IbrahimWinner

Citizens eklentisini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirirseniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Denedim Olmadı Kırmızı Yazılı Hala Ve Komutları Çalışmıyor Yine

Citizens eklentisini
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dosyasını Kurmuş Ama /pl de Kımrızı Yazıyor Ve Komutları Çalışmıyor Ama Citizens Diye Dosya Var Şuan

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dosyasını Kurmuş Ama /pl de Kımrızı Yazıyor Ve Komutları Çalışmıyor Ama Citizens Diye Dosya Var Şuan
Eklenti listenizi görebilir miyim? Ek olarak sunucu içerisinde /ver yazıp ekran görüntüsü yollayabilir misiniz?

plugin orjinal mı

Citizens eklentisini
citizens plugini parayı ise
buradan nasıl ücretsiz indirebiliyoruz anlamadim

Moderatör tarafından düzenlendi:
Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl