Çözüldü Citizens Plugini NPC Equip Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba,

Sorun devam ediyor mu?

Soruna dair internette ufak çaplı bir araştırma sonucu düzgün bir çözüm yoluna ulaşamadım. Eklentiyi yeniden kurmayı deneyin, NPC'lerin kayıtlı olduğu dosyayı kontrol edin.

Soruna dair internette ufak çaplı bir araştırma sonucu düzgün bir çözüm yoluna ulaşamadım. Eklentiyi yeniden kurmayı deneyin, NPC'lerin kayıtlı olduğu dosyayı kontrol edin.
Bende baya bi araştırıp bulamadım ondan dolayı forma sormaya karar verdim. Başka sürümlere geçtim komple yine düzelmedi. Eklentinin dosyalarını sildim yine bir şey değişmedi. NPC'leri silip tekrar oluşturdum yine düzelmedi. NPC'lerin olduğu dosyayı inceledim bir sorun yok, sadece eklentiyi yeniden başlatınca zırh vs. siliniyor. Kısaca halen çözüm bulamadım, herhalde kronik bir sorun.

Bende baya bi araştırıp bulamadım ondan dolayı forma sormaya karar verdim. Başka sürümlere geçtim komple yine düzelmedi. Eklentinin dosyalarını sildim yine bir şey değişmedi. NPC'leri silip tekrar oluşturdum yine düzelmedi. NPC'lerin olduğu dosyayı inceledim bir sorun yok, sadece eklentiyi yeniden başlatınca zırh vs. siliniyor. Kısaca halen çözüm bulamadım, herhalde kronik bir sorun.
Eğer hala çözülmediyse Citizens plugini yerine zNPCs kullan hem daha optimize hem daha bol özellikli.

Daha içerisinde "/reload" komutu yok ve komutları karışık. Citizens eklentisi daha fazla özelliğe sahip ve NPC konfigrasyonu karmaşık değil. Ayrıca Citizens uzun yıllardır geliştirilen bir eklenti ve ZNPCS'e göre bence optimize bir eklenti. Zamanında ZNPCS kullandım.

Bana göre zNPCs daha optimize bir eklenti fakat evet kullanım olarak zor ama gerçekten hatasız bir plugin arıyorsan dediğim gibi zNPCs öneririm.

Bana göre zNPCs daha optimize bir eklenti fakat evet kullanım olarak zor ama gerçekten hatasız bir plugin arıyorsan dediğim gibi zNPCs öneririm.
Znpcs hatasız ve optimize demek yanlış olur.

Plugin configinde bir düzenleme yapıyorum ve oyunda herhangi bir reload komudu yok, sunucuyu aç kapa yaptığımda düzenlediğimiz dosyalar eski haline dönüyor.

Citizens ile znpcs eklentilerini test ettim ve sonuç gerçekten şaşırtıcı bir biçimde citizens ram odaklı iken znpcs CPU odaklı buda CPU yiyerek sunucuya aşırı yük bindiren bir durum.

Sorunu çözemedim. Daha da uğraşmak istemiyorum çünkü olmuyor. Konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl