benjamin17
Citizens'in son sürümünü kullanıyorum. Sunucu sürümüm 1.16.5'dir. Konsol log'unu kendim inceledim ancak hiç bir hata vb. bir şey yok.Merhabalar
Ne olur ne olmaz diye bu işlemleri yaptıktan sonra konsol logunu atarmısınız.
Ayrıca Sunucu sürümünüz nedir ve citizens eklenti sürümünüzün güncel olduğundan emin olun.

benjamin17
Az önce düşük bir sürümü kullanıyordum. Siz söyleyince güncelledim, ancak sorun halen aynı.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buradan birkaç sürüm düştüğünü deneyin.

benjamin17
Logu atmadan birşey söyleyemem belki plugin ilk sunucu sırasında hata veriyor olabilir.Az önce düşük bir sürümü kullanıyordum. Siz söyleyince güncelledim, ancak sorun halen aynı.
Deneyeyim.Merhaba eklentiyi yeniden başlatma, citizens son yaptığın işlemleri kayıt almayacaktır. Yinede "/citizens save" komutunu kullanıp denersen gitmeyeceğini düşünüyorum.
düzeltiyorum: "/npc save" değil "/citizens save" olacak.
Kaydettikten sonra zaten reload attım ancak yine gidiyor.Belirttiğim şekilde çalışması lazım, npcyi oluşturdun ardından eline eşya verdin ve citizens reload komudunu kullanınca gitti reload komutunu kullanmadan önce citizens save yazdığın zaman gitmeyecektir.
kaydederken konsolda bir hata meydana geliyor mu?Kaydettikten sonra zaten reload attım ancak yine gidiyor.
Hayır.kaydederken konsolda bir hata meydana geliyor mu?
BAHD
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!