Çözüldü Citizens Plugini NPC Equip Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creeperucan

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
115
Minecraft
Creeperucan

Discord:

creeperucan

Merhaba, NPC üzerine eşya koyuyorum ancak eklentiyi yeniden başlattığım zaman üzerinde bir tek elitra kalıyor diğer balta vs. siliniyor. Bunu nasıl çözebilirim? NPC'yi silip tekrar aynı şeyleri yaptım ancak olmadı.

Not: Konsolda hata yok.

Merhabalar

Ne olur ne olmaz diye bu işlemleri yaptıktan sonra konsol logunu atarmısınız.
Ayrıca Sunucu sürümünüz nedir ve citizens eklenti sürümünüzün güncel olduğundan emin olun.

Merhabalar

Ne olur ne olmaz diye bu işlemleri yaptıktan sonra konsol logunu atarmısınız.
Ayrıca Sunucu sürümünüz nedir ve citizens eklenti sürümünüzün güncel olduğundan emin olun.
Citizens'in son sürümünü kullanıyorum. Sunucu sürümüm 1.16.5'dir. Konsol log'unu kendim inceledim ancak hiç bir hata vb. bir şey yok.

Merhaba eklentiyi yeniden başlatma, citizens son yaptığın işlemleri kayıt almayacaktır. Yinede "/citizens save" komutunu kullanıp denersen gitmeyeceğini düşünüyorum.

düzeltiyorum: "/npc save" değil "/citizens save" olacak.

Merhaba eklentiyi yeniden başlatma, citizens son yaptığın işlemleri kayıt almayacaktır. Yinede "/citizens save" komutunu kullanıp denersen gitmeyeceğini düşünüyorum.

düzeltiyorum: "/npc save" değil "/citizens save" olacak.
Deneyeyim.

Belirttiğim şekilde çalışması lazım, npcyi oluşturdun ardından eline eşya verdin ve citizens reload komudunu kullanınca gitti reload komutunu kullanmadan önce citizens save yazdığın zaman gitmeyecektir.

Belirttiğim şekilde çalışması lazım, npcyi oluşturdun ardından eline eşya verdin ve citizens reload komudunu kullanınca gitti reload komutunu kullanmadan önce citizens save yazdığın zaman gitmeyecektir.
Kaydettikten sonra zaten reload attım ancak yine gidiyor.

Merhaba, npc'ye equip ile giydirmek istediğiniz şey ne ise onu giydirip ardından tekrar npc equip ile giydirme modunu kapatın. Ardından /citizens save komutunu kullanın, bu komut npc'lerle ilgili yaptığınız ayarları kaydeder.

Şimdi üst yorumlarda fark ettim, citizens save yapmanıza rağmen bu sorun oluyormuş sanırım. Citizens sürümünden olabilir belki.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl