edoux.
Holymolywa
Dediklerinizi yaptım fakat olmuyor, sürümüm 1.8.xDenizen addonunu yüklemeniz gerekiyor,indirebilirsiniz, indirdikten sonra /npc mirrorskin komutunu yazarak söylediğiniz şeyi ayarlayabilirsinizDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dediklerinizi yaptım fakat olmuyor, sürümüm 1.8.x
Holymolywa
Maalesef citizensin son sürümü işe yaramıyor 2 kere denedim arkadaşın dediği denizen addonu da çalışıyor ama skini yansıtmıyor alex olarak gözüküyor skin ek olarak tlauncher kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi alex olarak gözükmesicitizensin son sürümünü yükleyip dener misiniz?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
edoux.
yüklü değilse SkinsRestorer plugini yükleyin, ayrıca TLauncher skinlerin normal gözükmesini engelliyor onun ayarını kapatıp deneyin (fotoğrafta işaretli olan ayarın işaretini kaldırın)Maalesef citizensin son sürümü işe yaramıyor 2 kere denedim arkadaşın dediği denizen addonu da çalışıyor ama skini yansıtmıyor alex olarak gözüküyor skin ek olarak tlauncher kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi alex olarak gözükmesi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!