Çözüldü Citizens Hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Demoytyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 616
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demoytyn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
Holymolywa

Discord:

Holymolywa

Merhaba, sunucumda bir npc oluşturdum ve o NPC'nin skininin oyuncunun skini olmasını istiyorum. Yani her oyuncuda kendi skini gözükecek. Citizens-2.0.28-b2359 sürümünü kullanıyorum /npc skin -p yapıyorum hata alıyorum yardımcı olur musunuz?

Kanka /npc skin yaz sağ tıkla sonra senin skinin idsini kopyala yapıştır

Denizen addonunu yüklemeniz gerekiyor,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsiniz, indirdikten sonra /npc mirrorskin komutunu yazarak söylediğiniz şeyi ayarlayabilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
citizensin son sürümünü yükleyip dener misiniz?
Maalesef citizensin son sürümü işe yaramıyor 2 kere denedim arkadaşın dediği denizen addonu da çalışıyor ama skini yansıtmıyor alex olarak gözüküyor skin ek olarak tlauncher kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi alex olarak gözükmesi

Maalesef citizensin son sürümü işe yaramıyor 2 kere denedim arkadaşın dediği denizen addonu da çalışıyor ama skini yansıtmıyor alex olarak gözüküyor skin ek olarak tlauncher kullanıyorum bundan kaynaklı olabilir mi alex olarak gözükmesi
yüklü değilse SkinsRestorer plugini yükleyin, ayrıca TLauncher skinlerin normal gözükmesini engelliyor onun ayarını kapatıp deneyin (fotoğrafta işaretli olan ayarın işaretini kaldırın)

1690219725933.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl