Batudsng0
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- Cengiz1
Discord:
</DSNG>
- Minecraft Sürümleri
- 1.20.1 - 1.21.11
Normalde satışa koymayı düşünüyordum ama reklam gibi görünmemesi için şimdilik tam ismini paylaşmıyorum. O yüzden sadece özelliklerinden bahsediyorum.
Öncelikle sistem tamamen menü üzerinden kontrol edilebiliyor. Cinematic oluşturma, düzenleme ve ayarlama gibi her şeyi GUI üzerinden kolayca yapabiliyorsunuz.
Plugin full server-side çalışıyor yani oyuncu tarafında ekstra bir şey gerekmiyor ve performans açısından da oldukça stabil.
Cinematic oluştururken position sistemi var. Mesela Position 1 → Position 2 seçtiğinizde kamera geçişini arka taraftaki sistem otomatik olarak daha estetik olacak şekilde ayarlıyor. Böylece geçişler düz ve robot gibi değil, daha sinematik duruyor.
İstediğiniz kadar position ve cinematic sahnesi oluşturabiliyorsunuz, herhangi bir limit yok.
Title Destegi , Sound destegi ile sanki baştan bir film çekermişcene ayarlamalar yapabilirsiniz
Ayrıca ModelEngine desteği de var. NPC animasyonlarını detaylı şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Örneğin:
- Kamera NPC’yi takip etsin mi
- NPC kameraya baksın mı
- Sadece animasyon mu oynasın
- Hangi konumda hangi animasyon çalışsın
Texture pack kullanıyorsanız onu da cinematic’e entegre edebilirsiniz.
Bir de ItemDisplay ile cinematic sırasında itemleri oyuncuyla beraber animasyonlu şekilde kullanabiliyorsunuz. İsterseniz texture packli, isterseniz normal şekilde çalışıyor ve performansı etkilemeyecek şekilde tasarladım.
Kısaca server tanıtımları, giriş sahneleri veya özel etkinlikler için kullanılabilecek bir cinematic sistemi oldu.
Görüşlerinizi merak ediyorum