Skript Paylaşımı [Çılgın Tarım Sistemi Şimdiye Kadar Yapılanların En İyisi] Yeni Sürüm V1.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mrtol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.619
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Ram Dostu Diyorsan Dediğimi Yapman Şart. Sen Localhostunda Test Edersin Adam 100 Kişilik Sunucusunda. Ve Şöyle Düşün
1 Oyuncu = Binlerce Tohum = Binlerce Hologram GeriSayımı
100 Oyuncu = 100 Binlerce Tohum = 100 Binlerce Hologram GeriSayımı

Şunu da Tekrar Belirteyim. Bazen Dünyayı En Basit Fikirler Bile Değiştirir...
haklısınız fakat ekilen tohumdan 30 saniye sonra hiç bir eser kalmıyor kalıcı ve gözle görülür derece etkilemez sunucuyu

İşini yapmayı bilen ve gerçekten kaliteli bir insan. Beraber açacağımız skyblock sunucumuzda bu ve bunun gibi bir çok sistem olacak. Eline sağlık dostum, devam et :)

Son düzenleme:
İşini yapmayı bilen ve gerçekten kaliteli bir insan. Beraber açacağımız survival sunucumuzda bu ve bunun gibi bir çok sistem olacak. Eline sağlık dostum, devam et :)
eyvallah can ciğerim o senin gözlerinin güzelliğinden kaynaklanan bi kalite

başarılar güzel skript <3

Başarılarınızın devamını dilerim gayet iyi bir skripte benziyor. Ortağıma sorarak severimde drniyeceğim

Başarılarınızın devamını dilerim gayet iyi bir skripte benziyor. Ortağıma sorarak severimde drniyeceğim
güzel yorumunuz için teşekkürler sistemi tasarlarken lag sıkıntısı olacağını bildiğim için lag seviyesini en az'a indirdim tohum kırıldıktan 30 saniye sonra hiçbir eser kalmıyor hologram vb variableler siliniyor şuan da bilinen bug yok

Ellerine Sağlık Ancak Şunu Söylemeden Geçemiycem. Eğer Skriptte Hologramlı Geri Sayım Kullanıyorsan LAG %100'dür. Bunun Önüne Asla Geçemezsin. Gerisayımsız Sürümünü de Yayınlamalısın
Oha Şuan imkansız gibi en iyi skripterlerden mrtol ve en iyi pluginerlerden halil yan yana :/ hayal bile edemiyorum bi birşleşinde manyak şeyler yapın istiyoruz.[DOUBLEPOST=1511709658,1511709623][/DOUBLEPOST]
Ellerine Sağlık Ancak Şunu Söylemeden Geçemiycem. Eğer Skriptte Hologramlı Geri Sayım Kullanıyorsan LAG %100'dür. Bunun Önüne Asla Geçemezsin. Gerisayımsız Sürümünü de Yayınlamalısın
Oha Şuan imkansız gibi en iyi skripterlerden mrtol ve en iyi pluginerlerden halil yan yana :/ hayal bile edemiyorum bi birşleşinde manyak şeyler yapın istiyoruz.

Sende kimsin yaa :D Coşturmussun

Gerçekten muazzam bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık Mrtol<3

Bende skript 106 tane hata veriyor

hataların bana ilham yoluyla mı ulaşmasını bekliyorsun ?

Merhaba, skript güzel elinize sağlık fakat bazı hatalar veriyor.

NOzg3N.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl