Skript Paylaşımı [Çılgın Tarım Sistemi Şimdiye Kadar Yapılanların En İyisi] Yeni Sürüm V1.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mrtol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 11.618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, skript güzel elinize sağlık fakat bazı hatalar veriyor.

NOzg3N.png

sunucu sürümün 1.8 paylaşmış olduğum skript 1.12'nin aliases'ine göre hazırlandı o yüzden hata veriyor ileride skripte genel güncelleme getireceğim beklemede kal

Gereksiz bişeye benziyor azıcık ta olsa Skript te hologram sağlıksız olur FuryRS nin dediği gibi ama yinede güzel olmuş tebrikler. :)

Gereksiz bişeye benziyor azıcık ta olsa Skript te hologram sağlıksız olur FuryRS nin dediği gibi ama yinede güzel olmuş tebrikler. :)
merhaba skript'in gereksiz olması kişiden kişiye değişir ama 2 sunucu olsa ben bu sunuculardan birine başlayacak olsam hangisin de yenilikçi sistemler daha bulunuyor ise o sunucuda oynamak isterim tarım yaparken tohum acil lazım olduğunda 2 saat başında koşup ne zaman çıkacak diye bekliyordum hatta ne zaman çıkacağı belirsiz olduğu için hemen çıkıp kullanmak için su içmeye gitmediğim bile oluyordu bu sistem ürünün ne zaman büyüyeceğini bildirdiği için benim ve benim gibi gerçekten "oyun" oynayan insanlar için faydalı bi sistem

yorumunuz için teşekkür ederim

Hocam skript için hangi pluginlerin indirilmiş olması lazım? 149 tane hata verdi de :S

21ongoj.jpg

10 Adet Error Alıyorum Tablar Hatalı Diyor Ne Yapıcam.

yanlız orada tablar hatalı demiyor sunucunuz sanırsam 1.8 o kısımları 1.8'e uyumlu actionbar koduyla değiştirmeniz gerekiyor şuanda bu sistem ile uğraşmıyorum

Tavsiyem oyuncular oyundan çıkınca hologramların kendiliğinden kapanması çünkü çok lag yapıyor.

Tavsiyem oyuncular oyundan çıkınca hologramların kendiliğinden kapanması çünkü çok lag yapıyor.
hologramlar 7/24 çalışmıyor oyuncu yoksa tohumda yok tohum yoksa hologramda yok keşke düşünmeden yorum yapmasaydınız

hologramlar 7/24 çalışmıyor oyuncu yoksa tohumda yok tohum yoksa hologramda yok keşke düşünmeden yorum yapmasaydınız
Hocam mesela ben buğday büyüme süresini 1saat yaptım ama bu 1saat dolup skript çalışana kadar oyun zaten tohumu kendi kendine büyültecek. Daha denemedim mobildeyim şuan ama böyle bir bug var mı?

iyi bi güncelleme getirmeyi düşünüyorum baştan aşağı sağlam bir güncelleme olacak ama şuan değil öncelikle spawner sistemini geliştiriyorum

Skripti Yükledim Fakat /tarimmesaj aç Kodlar Çalışmıyor

Emeğine sağlık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl