xiej_
geix in kendi sitesinde mevcutv6 Eklentisinde dediğiniz gibi çoğu sistem yok,v5 reloaded sürümünü kullanıyorum daha fazla özelliği mevcut dilerseniz discord üstünden atabilirim..
Auze01
netles
Bildiğim kadarıyla o eklenti zaten Türk yapımı ve Türkçe desteği var diye biliyorum.CDropCollector Diye Hologramlı Bir Çiftçi Eklentisi Var Onu Öneririm Ücretli Bir Eklentidir Türkçeye Çeviririm Derseniz Alabilirsiniz EklentiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
netles
Yani evet, ama configden değiştiriliyor galiba.Spigotda olduğundan dolayı İngilizce geliyor diye biliyorum.
v6 Eklentisinde dediğiniz gibi çoğu sistem yok,v5 reloaded sürümünü kullanıyorum daha fazla özelliği mevcut dilerseniz discord üstünden atabilirim..
v5 reloaded a bakıcam eğer olmazsa cdropcollectora mecbur kalıcaz gibi teşekkürler herkeseCDropCollector Diye Hologramlı Bir Çiftçi Eklentisi Var Onu Öneririm Ücretli Bir Eklentidir Türkçeye Çeviririm Derseniz Alabilirsiniz EklentiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!