Bulundu Çiftçi Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartiniBiancoo

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
66
Minecraft
noname
Selamlar yakın zamanda açılacak 1.15.2 & 1.20.1 sürüm sunucuma çiftçi eklentisi arıyorum. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Farmer v6 önermeyin, denedim aşırı buglı

Moderatör tarafından düzenlendi:
v6 Eklentisinde dediğiniz gibi çoğu sistem yok,v5 reloaded sürümünü kullanıyorum daha fazla özelliği mevcut dilerseniz discord üstünden atabilirim..

CDropCollector Diye Hologramlı Bir Çiftçi Eklentisi Var Onu Öneririm Ücretli Bir Eklentidir Türkçeye Çeviririm Derseniz Alabilirsiniz Eklenti
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

v6 Eklentisinde dediğiniz gibi çoğu sistem yok,v5 reloaded sürümünü kullanıyorum daha fazla özelliği mevcut dilerseniz discord üstünden atabilirim..
CDropCollector Diye Hologramlı Bir Çiftçi Eklentisi Var Onu Öneririm Ücretli Bir Eklentidir Türkçeye Çeviririm Derseniz Alabilirsiniz Eklenti
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
v5 reloaded a bakıcam eğer olmazsa cdropcollectora mecbur kalıcaz gibi teşekkürler herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl