Çözüldü Chunk yüklenme problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redoerdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.008
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redoerdo

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Elmaslar
213
Minecraft
Redoerdo

Discord:

Redoerdo#0001

WtSSABjqS6WtSlm7w-UT5g.png

Yeni sunucu için map yapıyoruz görselde gördüğünüz gibi chunk yüklenmede yavaşlık var tek bende değil ama bu yavaşlık. Başka tarafa dönüüp tekrar diğer tarafa dönersem anlık dönüşlerde bile tekrar chunk yüklemeye başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Optifine kullanın hocam ayrıca ufak kasmayan textura pack kullan ben öyle kullanıyorum ayarları 8 4 düşür biraz kasama var ise

Tablodan gördüğüm üzere 170 pinginiz var. Yani lagtan dolayı chunklar geç yükleniyor. Ayrıca görüş mesafenizi arttırırsanız fazla uzaklaşmazsanız chunklar yeniden yüklenmez.

Optifine kullanın hocam ayrıca ufak kasmayan textura pack kullan ben öyle kullanıyorum ayarları 8 4 düşür biraz kasama var ise
Optifine kullanıyorum zaten. Ama sorunun serverden kaynaklı olduğunu düşünüyorum arkadaşda da var aynı sorun. [DOUBLEPOST=1516732509,1516732465][/DOUBLEPOST]
Tablodan gördüğüm üzere 170 pinginiz var. Yani lagtan dolayı chunklar geç yükleniyor. Ayrıca görüş mesafenizi arttırırsanız fazla uzaklaşmazsanız chunklar yeniden yüklenmez.
Ping o anlık yüksekti 18 30 arası ping dede aynı sorun mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl