Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni sunucu için map yapıyoruz görselde gördüğünüz gibi chunk yüklenmede yavaşlık var tek bende değil ama bu yavaşlık. Başka tarafa dönüüp tekrar diğer tarafa dönersem anlık dönüşlerde bile tekrar chunk yüklemeye başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Tablodan gördüğüm üzere 170 pinginiz var. Yani lagtan dolayı chunklar geç yükleniyor. Ayrıca görüş mesafenizi arttırırsanız fazla uzaklaşmazsanız chunklar yeniden yüklenmez.
Optifine kullanıyorum zaten. Ama sorunun serverden kaynaklı olduğunu düşünüyorum arkadaşda da var aynı sorun. [DOUBLEPOST=1516732509,1516732465][/DOUBLEPOST]
Tablodan gördüğüm üzere 170 pinginiz var. Yani lagtan dolayı chunklar geç yükleniyor. Ayrıca görüş mesafenizi arttırırsanız fazla uzaklaşmazsanız chunklar yeniden yüklenmez.