Bulundu Chatte Resimli Duyuru Atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smokin61

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Smokin
1708374833028.png

Arkadaşlar Sunucumda bunun gibi resimli duyu atmak istiyorum. nasıl yapılabilir . hangi plugin bu

texture ekliyorsun sadece itemsadder öneririm

Merhabalar

Herhangi bir görseli sunucuya özel Rank ekler gibi ekleyin(pixel yükseklik lerini config üstünden değiştirin). Ardından eklediğiniz görseli hangi duyuru plugini veya skript ise %img_gorselismi% şeklinde ekleyin.

Merhabalar

Herhangi bir görseli sunucuya özel Rank ekler gibi ekleyin(pixel yükseklik lerini config üstünden değiştirin). Ardından eklediğiniz görseli hangi duyuru plugini veya skript ise %img_gorselismi% şeklinde ekleyin.
özel rank gibi ekleyin demişsinde daha önce hiç yapmadım bi tutorial videsu falan varmı bu işin bulamadım veya nasıl yapıoldığını detaylandırırmısınız

özel rank gibi ekleyin demişsinde daha önce hiç yapmadım bi tutorial videsu falan varmı bu işin bulamadım veya nasıl yapıoldığını detaylandırırmısınız
Youtuba itemsadder BETTERRANKS yazarsan bulabilirsin

Betterranks adlı bir addon bulunmakta. Sırası ile sunucuya ekleme adımlarını yapınız(indirme sayfasında adımları var). Daha sonrasında aynı şekilde görseller ekleyebilirsiniz.

Bu tür şeyleri yapmanız için itemsadder kullanmanıza gerek yok. Texturepacke unicode karakterler şeklinde görsel ekleyebiliyorsunuz. Örnek texturepack:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl