Çözüldü Chatte isminin yanında hangi klanda olduğunu gösterme nasıl yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legand

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
LegandArrow

Discord:

Gökdeniz#9965

Merhaba ben aternostan sunucu açtım ve multiclan kullanıyorum klanları felan kurdum ama chatte ismin solunda klanın gözükmesini istiyorum nasıl yapabilirim ?

Merhaba ben aternostan sunucu açtım ve multiclan kullanıyorum klanları felan kurdum ama chatte ismin solunda klanın gözükmesini istiyorum nasıl yapabilirim ?
Essentials eklentisinden config kısmını açıp CTRL+F kombinasyonu ile group-format yazısının üstündeki format kısmını böyle düzenleyin:

format: '&8【&b%multiclan_clan%&8】{DISPLAYNAME} &8► &7{MESSAGE}'

Essentials eklentisinden config kısmını açıp CTRL+F kombinasyonu ile group-format yazısının üstündeki format kısmını böyle düzenleyin:

pardon 2 klan plugini var biriside

Clans - Clan System | [1.7 - 1.16] bu galiba bunun sayesinde klan kuruyorum bunun için ne yapabilirim dosyalarda adı clans​

evet evet

Clans - Clan System | [1.7 - 1.16] bu pl sayesinde yapıyormuşum​

pardon 2 klan plugini var biriside

Clans - Clan System | [1.7 - 1.16] bu galiba bunun sayesinde klan kuruyorum bunun için ne yapabilirim dosyalarda adı clans​

O zaman dediğimin aynısını yapın fakat böyle yapın:

format: '&8【&b{clan_tag}&8】{DISPLAYNAME} &8► &7{MESSAGE}'

ÖNEMLİ NOT: Sunucunuzda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yüklü olmazsa klan adı gözükmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl