Vesendensenn
Çok dadluyum
Kullandığınız craftbukkit ve ya spigot sürümünde sorun olabilirFarketmedi Yinede Aynı Şekilde
Kullandığınız craftbukkit ve ya spigot sürümünde sorun olabilirFarketmedi Yinede Aynı Şekilde
Farketmedi Yinede Aynı ŞekildeOnuda hepsini rar olarak birleştirip yapsam olmazmı :D[DOUBLEPOST=1502973548,1502973327][/DOUBLEPOST]VirüsTotal:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Düne kadar bir sorun yoktu bugun ess den kitleri ayarladım sadece oyun bi girip abkıyım dedim bu hatayla karsılastimKullandığınız craftbukkit ve ya spigot sürümünde sorun olabilir[DOUBLEPOST=1502973992,1502973958][/DOUBLEPOST]Kullandığınız craftbukkit ve ya spigot sürümünde sorun olabilir
Configi kopyalayıp default config yap olursa sorun configde derizFarketmedi Yinede Aynı Şekilde
Düne kadar bir sorun yoktu bugun ess den kitleri ayarladım sadece oyun bi girip abkıyım dedim bu hatayla karsılastim
Sorun Çözülmüşyüt Vaultu yaptıktan sonra saolunyüklermisiniz sunucunuza.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıca sunucunuz java 7, ise Java 8 yapın.
Hostinglere göre değişir bu.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!