Sol Reklam

Çözüldü Chata Ve Feathboarda İsim Gozukmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Last Skyblock

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Puanlar
0
Merhaba ArkadaslarKendime Ait Skyblock Serveri Acicagim
Bu Puligin Skript İşlerinden Bi Nevi Anlamaktayim
Bir Hatayla Karşılastım Ney Yaptıysam Çare Bulamadım
Chata Group Managerden Editledigim Nick Cıkmıyor
Kurucu Tagi Filan Sadece İsim Cıkıyor Ada Levelide Cıkmıyor
Acaba Bunun Nedeni Ney Olabilir Yardimci Olursaniz Cok Sevinirim

Resim:
OLjq6P.png

Essentialschat plugini yoksa taglar gözükmez
Ayrıca sunucu sürümü 1.9 için groupmanegar çalışmaz
/plugins yazıp ss atarsanız yardımcı olabilirim

essentialstan ayarlaman gerekli biraz araştırırsan bulabilecegini düsünüyorum

Essentials, Essentials Chat, Essentials Spawn, Essentials GroupManager, EssentialsProtect.

Güncelleyin lütfen, Aynı zamanda da featherboard'ın yeni sürümünü indirin.

(Dikkat huzuni var) GroupManager'in sürümü eski olabilir mi? Çünkü FeatherBoardda oyuncu kurucu vb. çıkmazsa büyük ihtimal groupmanager'da sorun vardır

(Dikkat huzuni var) GroupManager'in sürümü eski olabilir mi? Çünkü FeatherBoardda oyuncu kurucu vb. çıkmazsa büyük ihtimal groupmanager'da sorun vardır
(Dikkat Huzini Artik Herkesde Var Cogunlukla Önemli Olan Onu Ne İciin Kullandigin) Guncelledim Fakat Yinede Olmadi

(Dikkat Huzini Artik Herkesde Var Cogunlukla Önemli Olan Onu Ne İciin Kullandigin) Guncelledim Fakat Yinede Olmadi
Essentialschat plugini yoksa taglar gözükmez
Ayrıca sunucu sürümü 1.9 için groupmanegar çalışmaz
/plugins yazıp ss atarsanız yardımcı olabilirim
0B3kVB.png

Buyrun Hocam[DOUBLEPOST=1502972654,1502972618][/DOUBLEPOST]
essentialstan ayarlaman gerekli biraz araştırırsan bulabilecegini düsünüyorum
Fikriniz İçin Saolun[DOUBLEPOST=1502972724][/DOUBLEPOST]
Essentials, Essentials Chat, Essentials Spawn, Essentials GroupManager, EssentialsProtect.

Güncelleyin lütfen, Aynı zamanda da featherboard'ın yeni sürümünü indirin.
Hepsini Arastirdim Kullandigim EssentialsX Digerlerini Bulamadım

0B3kVB.png

Buyrun Hocam[DOUBLEPOST=1502972654,1502972618][/DOUBLEPOST]
Fikriniz İçin Saolun
Bende açacaktım server fakat yanlışlıkla bütün skriptlerle ve pluginlerle birlikte sildim klasörü :(
Gördüğüm üzere essentialschat plugini yüklü değil. groupmanegar ve essentialschat birlikte çalışır
yüklü imiş pardon

Bende açacaktım server fakat yanlışlıkla bütün skriptlerle ve pluginlerle birlikte sildim klasörü :(
Gördüğüm üzere essentialschat plugini yüklü değil. groupmanegar ve essentialschat birlikte çalışır
yüklü imiş
Yanliş Gordunuz Hocam Essentialschat yüklü :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Upload edesiye öldüm)

(Upload edesiye öldüm)
Virüs total ekleyiniz yoksa mesajınız kaldıralacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı