Chat!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrorem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.051
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrorem

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
2
Arkadaşlar minecraft'ta herhangi bir yazı yazdığımızda yazı herkese gidiyor.Ancak ben bu yazının 5 blok yakındakilere gitmesini istiyorum.Nasıl yapacağım? Plugin
veya skript varmı? Ayrıca bir komut olmasın,normal chate yazdığımız 5 blok yakında bulunan oyunculara gitsin.

Merhaba, Essentials böyle bir özellik barındırıyor. Essentials dosyasına girip config.yml yi açıp EssentialsChat i aratırsanız CTRL+F yardımı ile
Kod:
chat:
  radius: 0
şöyle bir şey ile karşılaşcaksınız. Buradan ayarlayabilirsiniz

Bunu dene!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1509117853,1509117668][/DOUBLEPOST]@IrfanDmn :D Tabiki senin kadar usta olamayız. (Rep vercektim vermiyo 20 kişi diyo :P )

Merhaba, Essentials böyle bir özellik barındırıyor. Essentials dosyasına girip config.yml yi açıp EssentialsChat i aratırsanız CTRL+F yardımı ile
Kod:
chat:
  radius: 0
şöyle bir şey ile karşılaşcaksınız. Buradan ayarlayabilirsiniz
Dostumm o eklentinin bir yetkisi varmı.? Hangi permi vermem gerek?

neyin yetkisinden bahsediyorsunuz ? Eğer o radius olayından bahsediyorsanız onda perm vermenize gerek yok

Sorun çözüldüyse belirtin ki kilitlensin.

Do
neyin yetkisinden bahsediyorsunuz ? Eğer o radius olayından bahsediyorsanız onda perm vermenize gerek yok
Dostum, serverime o plugini ekledim.Chat kısmından radius'u 5 yaptım.Ancak serverda yine gözüküyor arkadaşta yazdıklarım.Ben 5 blok sınırı koymak istiyorum oraya 5 mi yazacağım yoksa başka birşey mi?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
denermisiniz ?
Dipnot : Mesaj alıntıdır @iHeartReis 'den
Dostum,bununla bir komut girerek mesajlaşıyorsun.Ben sadece chat'e yazıp mesajlaşmak istiyorum.Ha diyelim bu plugin oldu,normal chatten oyuncuların yazmasını nasıl engellerim? Ayrıca bu plugini nasıl türkçe yapıcam.Config dosyasında falan türkçeye çevireceğim yazılar yok.[DOUBLEPOST=1509131502,1509131268][/DOUBLEPOST]SORUN HALLOLDU PLUGİN EFSANE EYVALLAH! Bir sorum daha olacak,/rapor sistemli bir plugin varsa atarmısınız? Kısa ve öz olsun.Fazla karmaşık olmasın,türkçe olursa ayrıyetten iyi olur .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl