ikincielkralliklariseth
esentialsxchat yerine LPC kullanabilirsin LuckPermsChatEkli dosyayı görüntüle 269519 Ekli dosyayı görüntüle 269520
Ekli dosyayı görüntüle 269521
Böyle bir sorunla karşılaşıyorum lütfen yardım edin sürüm 1.18.2 / EssentialsXChat / TAB bulunmaktadır.
Discord: arctyrr0001
arctyrr
LPC geçiş yaptımLpc eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim. ayrıca eğer essentialsxchat config kısmını da atarsanız sorununuza daha iyi bakabiliriz?
arctyrr
esentialsxchat yerine LPC kullanabilirsin LuckPermsChat
Lpc eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim. ayrıca eğer essentialsxchat config kısmını da atarsanız sorununuza daha iyi bakabiliriz?
ikincielkralliklariseth
şimdi bak luckpermsdeki ownerin adı neyse mesela atıyoruım kurucu oradaki group-formatsa ekliyorsun zaten örnek mesaj var her perm için ayrı ayrı ekleyip düzenliyorsun istedigin gibi çok istiyorsan gel discord anlatayımEkli dosyayı görüntüle 269523
Bunu tam olarak nasıl ayarlıcam ve ben böyle yapınca başta rank gözükmüyor
arctyrr
Anladımşimdi bak luckpermsdeki ownerin adı neyse mesela atıyoruım kurucu oradaki group-formatsa ekliyorsun zaten örnek mesaj var her perm için ayrı ayrı ekleyip düzenliyorsun istedigin gibi çok istiyorsan gel discord anlatayım
Bence o şekilde yapmak yanlış, yani yanlış değil ama zahmetli...şimdi bak luckpermsdeki ownerin adı neyse mesela atıyoruım kurucu oradaki group-formatsa ekliyorsun zaten örnek mesaj var her perm için ayrı ayrı ekleyip düzenliyorsun istedigin gibi çok istiyorsan gel discord anlatayım
ikincielkralliklariseth
Bence o şekilde yapmak yanlış, yani yanlış değil ama zahmetli...
Ben daha kolay yolunu biliyorum chat-format anahtarının değeri aşağıdaki gibi olursa otomatik olarak tab'da kullandığı renkleri ve ön eki çekecektir.
chat-format: "%tab_tagprefix%{name}: &r{message}"
şeklinde de kullanılabilir. Eğer rütbeye özel ek özellikler eklenecekse bunu ayrı olarak belirtmek daha mantıklı olabilir.
Zahmet zaten gerekiyor. Ancak boş bir şey için de zahmet etmeyiver. Ha viplere özel renkli falan bir şey yaparsın, ancak onları ayrı olarak belirtirsin. Burda tartışma çıkarmanın bir manası yok ancak mesajınız kesinlikle tartışma çıkarmak isteyen türden.özelleştirmek ve güzel görünmesi için zahmet gerekiyor zaten zahmetsiz iş yaparsan yapma daha iyi
ikincielkralliklariseth
alakası yok ben arkadaşa nasıl oldugunu anlattım çok istiyorsan sen ayrı şekilde anlat hem suçlu hem güçlüsünZahmet zaten gerekiyor. Ancak boş bir şey için de zahmet etmeyiver. Ha viplere özel renkli falan bir şey yaparsın, ancak onları ayrı olarak belirtirsin. Burda tartışma çıkarmanın bir manası yok ancak mesajınız kesinlikle tartışma çıkarmak isteyen türden.
thelovian
Helal olsun aferimKonu çözülmüştür
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!