Çözüldü Chat Rol Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tzrayned
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 256
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tzrayned

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
tzrayned

Discord:

arctyrr

1754232557743.webp
1754232580022.webp

1754232685645.webp

Böyle bir sorunla karşılaşıyorum lütfen yardım edin sürüm 1.18.2 / EssentialsXChat / TAB bulunmaktadır.

Discord: arctyrr0001

Lpc eklentisini kullanmanızı tavsiye ederim. ayrıca eğer essentialsxchat config kısmını da atarsanız sorununuza daha iyi bakabiliriz?

şimdi bak luckpermsdeki ownerin adı neyse mesela atıyoruım kurucu oradaki group-formatsa ekliyorsun zaten örnek mesaj var her perm için ayrı ayrı ekleyip düzenliyorsun istedigin gibi çok istiyorsan gel discord anlatayım
Anladım

şimdi bak luckpermsdeki ownerin adı neyse mesela atıyoruım kurucu oradaki group-formatsa ekliyorsun zaten örnek mesaj var her perm için ayrı ayrı ekleyip düzenliyorsun istedigin gibi çok istiyorsan gel discord anlatayım
Bence o şekilde yapmak yanlış, yani yanlış değil ama zahmetli...

Ben daha kolay yolunu biliyorum chat-format anahtarının değeri aşağıdaki gibi olursa otomatik olarak tab'da kullandığı renkleri ve ön eki çekecektir.

chat-format: "%tab_tagprefix%{name}: &r{message}"

şeklinde de kullanılabilir. Eğer rütbeye özel ek özellikler eklenecekse bunu ayrı olarak belirtmek daha mantıklı olabilir.

özelleştirmek ve güzel görünmesi için zahmet gerekiyor zaten zahmetsiz iş yaparsan yapma daha iyi
Bence o şekilde yapmak yanlış, yani yanlış değil ama zahmetli...

Ben daha kolay yolunu biliyorum chat-format anahtarının değeri aşağıdaki gibi olursa otomatik olarak tab'da kullandığı renkleri ve ön eki çekecektir.

chat-format: "%tab_tagprefix%{name}: &r{message}"

şeklinde de kullanılabilir. Eğer rütbeye özel ek özellikler eklenecekse bunu ayrı olarak belirtmek daha mantıklı olabilir.

özelleştirmek ve güzel görünmesi için zahmet gerekiyor zaten zahmetsiz iş yaparsan yapma daha iyi
Zahmet zaten gerekiyor. Ancak boş bir şey için de zahmet etmeyiver. Ha viplere özel renkli falan bir şey yaparsın, ancak onları ayrı olarak belirtirsin. Burda tartışma çıkarmanın bir manası yok ancak mesajınız kesinlikle tartışma çıkarmak isteyen türden.

Zahmet zaten gerekiyor. Ancak boş bir şey için de zahmet etmeyiver. Ha viplere özel renkli falan bir şey yaparsın, ancak onları ayrı olarak belirtirsin. Burda tartışma çıkarmanın bir manası yok ancak mesajınız kesinlikle tartışma çıkarmak isteyen türden.
alakası yok ben arkadaşa nasıl oldugunu anlattım çok istiyorsan sen ayrı şekilde anlat hem suçlu hem güçlüsün

Lpc kullanmak daha basit config dosyasında notdp bile bırakmışlar tutorial izlemeye erek kalmasın diye

Konu çözülmüştür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl