Çözüldü chat isim sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
1 )merhaba galiba essentials plugininden kaynaklı bir sorun ile karşı karşıyayım her yeri arayıp taradım fakat bulamadım. isimlerin yanında iki nokta üst üste yerinde büyüktür işareti var onu iki nokta üst üste nasıl yapabilirim ve rengi değiştirebilirim.
1749970413407.webp

2 )
1749971178849.webp
böyle bir sorunla karşılaşıorum. luckperm plugini zatentag veriyor essential açınca da böyle oluyor
3 ) sadece oplerin isminin rengini ve kalınlığını yazdıkları mesajların rengini nasıl değişştirebilrim. o taga essentials chatten kalın isim ve farklı renk chat azısı vermek istediğimde şöle bir durumla karşılaşıyorum
1749971615978.webp
halbuki en baştaki tag olsun istemiyorum ve isim kalın yeşil olsun yazılarım ise kalın beyazolsun istiyorum. bunu nasılo ayarlayabilirim. son olarak da aynı şeyleri vip grup için de yapmak istiyorum

Son düzenleme:
merhaba galiba essentials plugininden kaynaklı bir sorun ile karşı karşıyayım her yeri arayıp taradım fakat bulamadım. isimlerin yanında iki nokta üst üste yerinde büyüktür işareti var onu iki nokta üst üste nasıl yapabilirim ve rengi değiştirebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 265883
ve de Ekli dosyayı görüntüle 265884 böyle bir sorunla karşılaşıorum. luckperm plugini zatentag veriyor essential açınca da böyle oluyor
LPC kullanabilirsin eğer essentials'dan memnun değilsen LPC Plugini LuckPerms Destekli Kullanımı Çok Basit Bir Chat Plugini

Ekli dosyayı görüntüle 265887essentials kapadım şimde de böyle bir şey oldu :grinning:
LPC eklentisinin config dosyasını buraya paylaşırsan yardımcı olmak isterim.

Örnek olarak LPC config böyle olması gerekiyor:
Kod:
# LPC Configuration
# Please read the https://luckperms.net/wiki/Prefixes,-Suffixes-&-Meta before you set up.
#
# Placeholders:
# {message} - the chat message
# {name} - the player's name
# {displayname} - the player's display name / nickname
# {world} - the world name of the player's current world
# {prefix} - the player's highest priority prefix
# {suffix} - the player's highest priority suffix
# {prefixes} - the player's prefixes sorted by the highest priority
# {suffixes} - the player's suffixes sorted by the highest priority
# {username-color} - the player's or the group's username color
# {message-color} - the player's or the group's message color
#
# To reload the configuration, run '/lpc reload' command. Make sure you have the 'lpc.reload' permission assigned.
# More information can be found at https://www.spigotmc.org/resources/68965.
chat-format: "{prefix}{name}&r: {message}"

# Set the format per group.
# Note: Option for more advanced users. Remove comments to run.
group-formats:
  default: "%img_oyuncu% {name}&r: {message}" # %img_oyuncu% olmaz ise :oyuncu: deneyin.
  admin: "%img_admin% {name}&r: {message}" # %img_admin% olmaz ise :admin: deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl