Bunun var olduğunu zaten biliyorum. Oyuna da eklemek istiyorum. CraftRise veya SonOyuncunun eklediği tarzda. Bu clientle mi alakalı pluginle mi yoksa skriptle mi bilmiyorum ama hangisiyle yapılıyorsa bilgilendirme veya yardım bekliyorumBu minecraft ayarlarında var
Clientisiz yapılabilecek bir şey oyuncu chatini açıp kapatmasıclient
Oyuncu mesajlarındaki prefixlerin editleyebilirsin.Arkadaşlar Craftrisedeki gibi sohbeti oyuncu kendinde gizleyip açabilsin istiyorum. Böyle bir skript yapmamda yardımcı olur musunuz? Plugini varsa söylerseniz sevinirim.
on chat:
cancel event
if {konusma::%player%} is true:
loop all players:
if loop-player is not player:
if {konusma::%loop-player%} is true:
send "%message%" to loop-player #diğer kişiler
send "%message%" to player #mesaj yazan kişi
on join:
if {konusma::%player%} is not set:
set {konusma::%player%} to true
command /sohbet [<text>]:
trigger:
if arg-1 is set:
if arg-1 is "aç":
set {konusma::%player%} to true
send "<##c2b189>Sohbet açık. Yazılan mesajları görebileceksiniz." to player
else if arg-1 is "kapat":
set {konusma::%player%} to false
send "<##c2b189>Sohbet kapalı. Yazılan mesajları göremeyeceksiniz." to player
else:
send "<##c2b189>Geçersiz argüman. Doğru kullanım: /sohbet [aç/kapat]" to player
else:
send "<##c2b189>Geçersiz argüman. Doğru kullanım: /sohbet [aç/kapat]" to player
edoux.
command /sohbet [<text>]:
trigger:
if arg-1 is "aç":
send "Sohbeti açtın"
if {sohbetKapalı::*} contains player:
remove player from {sohbetKapalı::*}
else if arg-1 is "kapat":
send "Sohbeti kapattın"
if {sohbetKapalı::*} does not contain player:
add player to {sohbetKapalı::*}
else:
send "komutlar: /sohbet <aç/kapat>"
on chat:
if {sohbetKapalı::*} contains player:
cancel event
send "Sohbet ayarlarların kapalıyken mesaj yazamazsın ve gönderilen mesajları göremezsin!"
set chat recipients to players where [{sohbetKapalı::*} does not contain player input]
muhammetmatrix
Kod hata vermiyor, çalışıyor ama sohbeti kapatmıyor oyuncuda ek olarak eklenti falan kurmam gerekiyor mu?JavaScript:command /sohbet [<text>]: trigger: if arg-1 is "aç": send "Sohbeti açtın" if {sohbetKapalı::*} contains player: remove player from {sohbetKapalı::*} else if arg-1 is "kapat": send "Sohbeti kapattın" if {sohbetKapalı::*} does not contain player: add player to {sohbetKapalı::*} else: send "komutlar: /sohbet <aç/kapat>" on chat: if {sohbetKapalı::*} contains player: cancel event send "Sohbet ayarlarların kapalıyken mesaj yazamazsın ve gönderilen mesajları göremezsin!" set chat recipients to players where [{sohbetKapalı::*} does not contain player input]
edoux.
başka bir eklentiye ihtiyaç yok, oyuncu /sohbet kapat yazdığında mesaj gönderemez ve başkalarının gönderdiği mesajı göremez hata vermiyorsa çalışması gerekiyor diye düşünüyorum bi daha dener misinizKod hata vermiyor, çalışıyor ama sohbeti kapatmıyor oyuncuda ek olarak eklenti falan kurmam gerekiyor mu?
başka bir eklentiye ihtiyaç yok, oyuncu /sohbet kapat yazdığında mesaj gönderemez ve başkalarının gönderdiği mesajı göremez hata vermiyorsa çalışması gerekiyor diye düşünüyorum bi daha dener misiniz
edoux.
bende sorunsuz çalışıyor, eğer skript sürümünüz eski ise 2.2-dev36 sürümü veya üstü kullanın ayrıca skript ile her gözüken yazı engellenemez bu skript ile yalnızca başka oyuncuların chate yazdığı mesajları gizliyoruzSohbet açma kapatma mesajına kadar geliyor ama yazıları gizlemiyor nedense sürümle ilgili bir sorun olabilir mi? Sürümüm 1.8.x
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!