Bulundu Chat Gizleme/Gösterme Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HerThony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 860
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HerThony

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Thonywar
Arkadaşlar Craftrisedeki gibi sohbeti oyuncu kendinde gizleyip açabilsin istiyorum. Böyle bir skript yapmamda yardımcı olur musunuz? Plugini varsa söylerseniz sevinirim.

Bu minecraft ayarlarında var

Bu minecraft ayarlarında var
Bunun var olduğunu zaten biliyorum. Oyuna da eklemek istiyorum. CraftRise veya SonOyuncunun eklediği tarzda. Bu clientle mi alakalı pluginle mi yoksa skriptle mi bilmiyorum ama hangisiyle yapılıyorsa bilgilendirme veya yardım bekliyorum

Arkadaşlar Craftrisedeki gibi sohbeti oyuncu kendinde gizleyip açabilsin istiyorum. Böyle bir skript yapmamda yardımcı olur musunuz? Plugini varsa söylerseniz sevinirim.
Oyuncu mesajlarındaki prefixlerin editleyebilirsin.
İyi forumlar.

JavaScript:
on chat:
    cancel event
    if {konusma::%player%} is true:
        loop all players:
            if loop-player is not player:
                if {konusma::%loop-player%} is true:
                    send "%message%" to loop-player #diğer kişiler
    send "%message%" to player #mesaj yazan kişi

on join:
    if {konusma::%player%} is not set:
        set {konusma::%player%} to true

command /sohbet [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-1 is "aç":
                set {konusma::%player%} to true
                send "<##c2b189>Sohbet açık. Yazılan mesajları görebileceksiniz." to player
            else if arg-1 is "kapat":
                set {konusma::%player%} to false
                send "<##c2b189>Sohbet kapalı. Yazılan mesajları göremeyeceksiniz." to player
            else:
                send "<##c2b189>Geçersiz argüman. Doğru kullanım: /sohbet [aç/kapat]" to player
        else:
            send "<##c2b189>Geçersiz argüman. Doğru kullanım: /sohbet [aç/kapat]" to player

JavaScript:
    trigger:
        if arg-1 is "aç":
            send "Sohbeti açtın"
            if {sohbetKapalı::*} contains player:
                remove player from {sohbetKapalı::*}
            send "Sohbeti kapattın"
            if {sohbetKapalı::*} does not contain player:
                add player to {sohbetKapalı::*}
        else:
            send "komutlar: /sohbet <aç/kapat>"

on chat:
        cancel event
        send "Sohbet ayarlarların kapalıyken mesaj yazamazsın ve gönderilen mesajları göremezsin!"
    set chat recipients to players where [{sohbetKapalı::*} does not contain player input]

kankam o başkasını mesajını gizlenej istiyor

Hocam daha detaylı anlatırsanız skript ile yazacağım.

JavaScript:
    trigger:
        if arg-1 is "aç":
            send "Sohbeti açtın"
                remove player from {sohbetKapalı::*}
            send "Sohbeti kapattın"
            if {sohbetKapalı::*} does not contain player:
                add player to {sohbetKapalı::*}
        else:
            send "komutlar: /sohbet <aç/kapat>"

on chat:
        cancel event
        send "Sohbet ayarlarların kapalıyken mesaj yazamazsın ve gönderilen mesajları göremezsin!"
    set chat recipients to players where [{sohbetKapalı::*} does not contain player input]
Kod hata vermiyor, çalışıyor ama sohbeti kapatmıyor oyuncuda ek olarak eklenti falan kurmam gerekiyor mu?

Kod hata vermiyor, çalışıyor ama sohbeti kapatmıyor oyuncuda ek olarak eklenti falan kurmam gerekiyor mu?
başka bir eklentiye ihtiyaç yok, oyuncu /sohbet kapat yazdığında mesaj gönderemez ve başkalarının gönderdiği mesajı göremez hata vermiyorsa çalışması gerekiyor diye düşünüyorum bi daha dener misiniz

başka bir eklentiye ihtiyaç yok, oyuncu /sohbet kapat yazdığında mesaj gönderemez ve başkalarının gönderdiği mesajı göremez hata vermiyorsa çalışması gerekiyor diye düşünüyorum bi daha dener misiniz

Sohbet açma kapatma mesajına kadar geliyor ama yazıları gizlemiyor nedense sürümle ilgili bir sorun olabilir mi? Sürümüm 1.8.x

Sohbet açma kapatma mesajına kadar geliyor ama yazıları gizlemiyor nedense sürümle ilgili bir sorun olabilir mi? Sürümüm 1.8.x
bende sorunsuz çalışıyor, eğer skript sürümünüz eski ise 2.2-dev36 sürümü veya üstü kullanın ayrıca skript ile her gözüken yazı engellenemez bu skript ile yalnızca başka oyuncuların chate yazdığı mesajları gizliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl