Group Manager rank'ı görünmüyor.bunu geliştirebilirsin eğer opsa kırmızı gibi gibiKod:on chat: cancel event broadcast "%player's display name% &8> &2%message%"
TAG görünmedi ama rank'ın rengi oldu mesela admin &c olarak görünüyor sadece%player's prefix% %player% bu şekilde denermisin
Tamamdır düzelttim teşekkürler.grupun prefixi yoksa ögle görünür player's display name gibi şeyler bende çalışmışdı player's prefix de prefixi alıyor diye denemişdim
Birşey daha isteyebilir miyim?grupun prefixi yoksa ögle görünür player's display name gibi şeyler bende çalışmışdı player's prefix de prefixi alıyor diye denemişdim
notpatch
Bu kod bir problemi de beraberinde getirebileceğini düşünüyorum, eğer oyuncu mutelenirse bile muhtemelen konuşabilecektir.bunu geliştirebilirsin eğer opsa kırmızı gibi gibiKod:on chat: cancel event broadcast "%player's display name% &8> &2%message%"
on chat:
set message format to "%player% %message%"
Birşey daha isteyebilir miyim?böyle olucakdı sanırımKod:on chat: set message format to "%player's display name% &2> &8%message%"
Aslında senin bir bungeecord destekli rank pluginin olsa 10 numara olur.1. PlaceholderAPI ve Vault yükle
2. ChatFormat.jar dosyasını "plugins" klasörüne at
Tüm placeholder'ları istediğin gibi kullanabilirsin, gruplara özel format da hazırlayabilirsin. Çalıştırdığında config.yml gelecektir. Benim küçük bir pluginimdir, her işe yarar. Geliştirmek için fikrin varsa söyleyebilirsin yaparım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!