Cheeisy
Cheeisy#2837
Hoş değil,kullanışlı değil adam akıllı bir rank plugini yok yani kimse kısa ve öz bir komut yapmıyor (örn: /rank Cheeisy Admin)luckperms var zaten
Hoş değil,kullanışlı değil adam akıllı bir rank plugini yok yani kimse kısa ve öz bir komut yapmıyor (örn: /rank Cheeisy Admin)luckperms var zaten
Aronshire#8111
Az çok aynı, yani şahsen ben pek zorlanmıyorum yaparken alışmış olduğumdan olabilir tabi.Bungeecord destekli bir eklenti kodlamak spigot a kodlamak gibi değildir. Aralarında çok fark var. Yani şıp diye yapılabilicek bir şey değil.
Yaparım ancak tonlarca zaten mevcut olduğu için, sırf komutları kısaltmak için pek gereği yok diye düşünüyorum.Hoş değil,kullanışlı değil adam akıllı bir rank plugini yok yani kimse kısa ve öz bir komut yapmıyor (örn: /rank Cheeisy Admin)
LuckPerm diyorlar MySQL istiyor benim dediğim Bungeecord destekli olucak.Az çok aynı, yani şahsen ben pek zorlanmıyorum yaparken alışmış olduğumdan olabilir tabi.
Yaparım ancak tonlarca zaten mevcut olduğu için, sırf komutları kısaltmak için pek gereği yok diye düşünüyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!