Skript Paylaşımı Çete Sistemi v0.4 | GUI+ Desteği + İsim Üzerinde Çete Adı ve birçok özellik! | 1.16x Uyumlu ve Tamamen Ücretsiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında 0.6 ya YAML desteği gelse çok harika olur birde bir şey farkettim skripti yükledik denedik sonra swden çıktık girdik guide her çete üyesinden 2 tane var
Skript veya Add-on ile ilgili sürüm sıkıntısı olabilir. Aktif olarak sunucumda kullanıyorum ve herhangi bir problem ile karşılaşmadık.

YAML özelliği de güzel olabilir fikir için teşekkürler <3

config.yml kodunu ne yapıcaz bilmiyorum

config.yml kodunu ne yapıcaz bilmiyorum
Gerekli eklentiler içerisinde vermiş olduğum TAB pluginini çalıştırdığınız zaman klasörünün içinde bir config.yml dosyası oluşacaktır. Pluginin kendi dosyasının içinde bu config.yml dosyasını benim verdiğimle değiştirip kendi sunucunuza göre ayarlamanız gerekiyor.

teşekkür ederim. size dc den ark göndersem kabul edermisiniz?

klan plugin i yerine kullanılabilir çok güzel bir skript olmuş

Çok Yararlı Bir Skript OOlmuş Çok Başarılı Beğendim Sizlerin Eline Sağlık Başarılarınızın Devamını Dilerim.

Hoşuma gitti, ellerine sağlık.

buna benzer bi skriptiniz vardı lonca sanırım çok benzer olmuş ama yinede işe yarar.

Bazı PvP Sunucuları için kullanılışlı. Başarılar

Tab Pluginin Sürümü Kaç Olacak

Üye sayısını nasıl ayarlayacağız

Tab Pluginin Sürümü Kaç Olacak
Üye sayısını nasıl ayarlayacağız

Bu skriptin geliştirilmesi durduruldu. Yerine mantık olarak aynısı fakat
daha çok özellik ve sistem içeren, kendine özel dosyaları ve eklenti tarzında olan GangWars eklentisini önerebilirim.

1.0.2-RELEASE güncellemesi geçtiğimiz ay geldi. Tavsiye ederim:

Aynı şekilde bunun kodlaması da bize aittir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl