- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- LegendCraftTR
Discord:
ByCooky#1982
ByCooky#1982
Ben yöneticilerden birine yazdım merak etmeyin onlarda farkına varacaktır ve 7 de degil aşşaıya bir göz atın isterseniz ama bu konuyu uzatmaya gerek yok bence yetkili arkadaşlar gereğini yapar.MC-TR yılbaşı çekilişini çok adaletli yapmışsınız Truva Network vs. Aynı kişiler 6-7 kere kazanırken bizlere hiç çıkmaması
En azından artık buraya girmemek için sebebimiz oldu.
SadeceYusuf#9710

benjamin17
Baştan belliydi zaten bazı kişiler 1-2 ödül kazanırken bazılarının 14 tane 17 tane kazanması garip biraz 17 tane ödül kazanan 0 dan sunucu kuracak haldeydi.Çekilişler ile ilgili bir sorun olduğu ortada.
https://www.mc-tr.com/konu/hos-geldin-2025-yilbasina-ozel-dev-cekilis.126518/sayfa-3#post-789796 Kısa bir süre önce çekiliş sonuçları ile ilgili mesaj düzenlenmesi sağlanmış.

benjamin17
Dediğim gibi sorun oluşmuş gayet normal bir şey bu. İlerleyen saatlerde sonuçlar veya bir açıklama yapılacaktır.Baştan belliydi zaten bazı kişiler 1-2 ödül kazanırken bazılarının 14 tane 17 tane kazanması garip biraz 17 tane ödül kazanan 0 dan sunucu kuracak haldeydi.
yamans
Ben katıldım tüm sunucularada katıldım VDS kazandım.Daha çok şey kazanmak istermiydim isterdim.Ancak minecraft sunucu olanlara katılmadım.Bazı kategorilerde giren kullanıcı sayısı az olduğundan öyle olmuş olabilir ama 17 de gayet şaşırtıcı.MC-TR yılbaşı çekilişini çok adaletli yapmışsınız Truva Network vs. Aynı kişiler 6-7 kere kazanırken bizlere hiç çıkmaması
ayazx404
Ben 1 tane kazandım, bazı kişilere 3-5 kez çıkmış.MC-TR yılbaşı çekilişini çok adaletli yapmışsınız Truva Network vs. Aynı kişiler 6-7 kere kazanırken bizlere hiç çıkmaması
Chatgpt ye saydirdim belki gornediklerin olmustur.Ben baktığımda 3 farklı çekiliş kazndığımı gördüm nerde 9 tane kazanmışım. Birde discordlara girmemişim hiçbirinin girdim şimdi. İptal olması iyi oldu.

benjamin17
yamans

benjamin17
Algoritma hatası olsun, yan hesaplar olsun bunların silinmesi ile normal bir katılımcının şansı artacaktır. Bu yönden bakarsak iyi bir durum. Ancak bir şey demek pek doğru olmaz. Hayırlısıçekilişin tekrarlanması tamamen bir hata ben kazandıklarımıda kaybeticem belki bir daha hiç çıkmayacak.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!