Çekiliş Adaleti

LegendCraftTROrjinal

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
0
Minecraft
LegendCraftTR

Discord:

ByCooky#1982

MC-TR yılbaşı çekilişini çok adaletli yapmışsınız Truva Network vs. Aynı kişiler 6-7 kere kazanırken bizlere hiç çıkmaması :squint:
En azından artık buraya girmemek için sebebimiz oldu.

MC-TR yılbaşı çekilişini çok adaletli yapmışsınız Truva Network vs. Aynı kişiler 6-7 kere kazanırken bizlere hiç çıkmaması :squint:
Ben yöneticilerden birine yazdım merak etmeyin onlarda farkına varacaktır ve 7 de degil aşşaıya bir göz atın isterseniz ama bu konuyu uzatmaya gerek yok bence yetkili arkadaşlar gereğini yapar.
1735755906592.webp

bende 6-7 tane şey kazanmışım ama hiç bir discord grupuna katılmadım öylesine yapmıştım zaten

ben 1 tane kazandım :(

Baştan belliydi zaten bazı kişiler 1-2 ödül kazanırken bazılarının 14 tane 17 tane kazanması garip biraz 17 tane ödül kazanan 0 dan sunucu kuracak haldeydi.
Dediğim gibi sorun oluşmuş gayet normal bir şey bu. İlerleyen saatlerde sonuçlar veya bir açıklama yapılacaktır.

Ben katıldım tüm sunucularada katıldım VDS kazandım.Daha çok şey kazanmak istermiydim isterdim.Ancak minecraft sunucu olanlara katılmadım.Bazı kategorilerde giren kullanıcı sayısı az olduğundan öyle olmuş olabilir ama 17 de gayet şaşırtıcı.

Ben 1 tane kazandım, bazı kişilere 3-5 kez çıkmış.

Ben baktığımda 3 farklı çekiliş kazndığımı gördüm nerde 9 tane kazanmışım. Birde discordlara girmemişim hiçbirinin girdim şimdi. İptal olması iyi oldu.

Ben baktığımda 3 farklı çekiliş kazndığımı gördüm nerde 9 tane kazanmışım. Birde discordlara girmemişim hiçbirinin girdim şimdi. İptal olması iyi oldu.
Chatgpt ye saydirdim belki gornediklerin olmustur.

çekilişin tekrarlanması tamamen bir hata ben kazandıklarımıda kaybeticem belki bir daha hiç çıkmayacak.

çekilişin tekrarlanması tamamen bir hata ben kazandıklarımıda kaybeticem belki bir daha hiç çıkmayacak.
Algoritma hatası olsun, yan hesaplar olsun bunların silinmesi ile normal bir katılımcının şansı artacaktır. Bu yönden bakarsak iyi bir durum. Ancak bir şey demek pek doğru olmaz. Hayırlısı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl