Cehennem ve gamze adlı Plugin Paketi dolandırıcıları | Hak yemekte üstlerine yok !

ByArtem

Emekli Yönetici
Elmaslar
123
Minecraft
ByArtem

Discord:

ByArtem#1882

Öncellikle herkese merhaba minecraft piyasasında bir sürü dolandırıcı dolaşmakta ne yazık ki. Bir sürü müşterimiz ve arkadaşımız sürekli dolandırılıyor. Müşterilerimizden birkaçı bize geldi ve bizim yani PluginPaketim hizmetlerinin paketlerinin satıldığını öne sürdü ve kanıtlarını bize sundu bizde bu olayı takibe aldık ve sunulan kanıtların dahada fazlasını elde ettik ve işin üzücü tarafı tek bizim değil diğer adı bilinen itibarı olan satıcılarında paketlerini 5 10 TL gibi küçük rakamlardan insanlara sattığını öğrendik ne yazık ki. Bu kişilerden paket alarak hem biz satıcıların hakkına girmiş olup birde dolandırılıyorsunuz. Daha fazla dolandırılmamanız için ve insanların hakkına girmemeniz için bu konuyu açmaya karar verdik. Daha fazla uzatmadan kanıtları aşağıya sunuyorum gerisi artık size kalmış bir şey kimden satın almak istiyorsanız alabilirsiniz.

@>>TheLegend<< @CAN147 @BaranMRJ

1580302069698.png

1580302205399.png

1580302251196.png

1580323270567.png

1580302409791.png

1580302427391.png

1580302464065.png

Sunucusuna girdiğim zaman hemen beni yasakladı ve diğer yan hesabından yazmış olduğu yazı.

1580302603277.png

1580302715516.png

1580302858308.png

1580302931352.png

1580302953738.png

1580302962967.png

1580303182408.png

1580303034845.png

1580324424242.png

1580303142873.png

1580324802809.png

1580303644599.png

Ekli dosyalar

• 1580303128983.png
    1580303128983.png
    537,3 KB · Görüntüleme: 82
  • 1580303157545.png
    1580303157545.png
    555,7 KB · Görüntüleme: 71
Eğer bu kadar çalma olayları vs. oluyor ise pakete lisans yapmalılar paket sahipleri lisans yöntemleri internette bolca var.

Eğer bu kadar çalma olayları vs. oluyor ise pakete lisans yapmalılar paket sahipleri lisans yöntemleri internette bolca var.
Önceden gerçeleştiği için bir şey yapamadık ama TheLegend da var diye biliyorum olduğu halde satıyorlar.

Kurumsallaşın bunlar gibi adamlarla pardon insanlarla uğraşmayın. 2 Gün sonra farklı isimlerle yine paket(inizi) satmaya başlarlar

Bazı yabanci minecraft ciglik videolarinda gorunmez fakat elmas zirh giyen biri gozukuyo.Bu kim acaba

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotoğrafa tekrar baktığım da, ödeme yöntemlerin de keyubu ve batihost kredisini gördüm. Eğer yapmadıysanız bu firmalar ile görüşüp kanıtlarıyla beraber yollayarak bir kaç bilgisini alıp ailelerine ulaşıp bir şeyler yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Fotoğrafa tekrar baktığım da, ödeme yöntemlerin de keyubu ve batihost kredisini gördüm. Eğer yapmadıysanız bu firmalar ile görüşüp kanıtlarıyla beraber yollayarak bir kaç bilgisini alıp ailelerine ulaşıp bir şeyler yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
Aklıma gelmemişti öneriniz için teşekkür ederim.

Dostum son anda yırtmışsın birdaha böyle insanlarla karşılaşmaman dileği ile bence bu yaptıkları baya bi dolandırıcılık takibe alıyorum bende

vergi vermeden satış yapıyor olmanız zaten yasal bir suç, bu tarz olay için, direk kendiniz bile suçluyken, dava açmaya çalışırsanız maalesef suçlu taraf yine siz olursunuz onların başına hiç bir şey gelmez. bu sebeble, minecraft gibi yaş kitlesinin oldukça düşük olduğu bir platformda illegal satış yapmak satışı yapan içinde büyük bir zorluk yaratıyor. bu sebeple eğer gerçekten bu işi ciddiye alıcaksanız ve geleceğinizi bunun üzerine kuracaksanız, 1500-2000₺ yi gözder çıkarıp bir marka talebinde bulunmanızı öneririm, aksi halde bu tarz olayların önüne asla geçemezsiniz.

evet ben cehennem konuyu yeni gördüm bana ait olmayan paketleri satıyorum paketlere lisans eklemeliydiler şimdik sıkıntı var ise bana ulaşacaksınız bunuda önceden demiştim zaten paketler bana ait değil fakat satıyorum diye böyle bişi yapmaya gerek yoktu :) şimdi evet kanıtlarınızda varmış sıkıntı yok ben cehennem

Ah ulan ahh :) ben sadece arkadaşıma yardım ediyorum,kendi paketimi yapıp satıyorum arkadaşım title hazırlasana dedi hazırladım ve dolandırıcı oldum komiksin be knka öptüm :'D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ki bana yazan olursada cehennem e yönlendiriyorum arkadaşlarımıza yardım ettik diye ve title yaptık diye dolandırıcı oluyoruz deilmi :'D Not: ben kimsenin paketini satmıyorum 150-200TLYE Kendim yapıp satıyorum ! Arkadaşıma (Ortağıma) yardım ediyorum ve dolandırıcı damgası yiyorum Komiksin be Varsa sıkıntın bekliyorum

Atakan-Sama ?#9541

vergi vermeden satış yapıyor olmanız zaten yasal bir suç, bu tarz olay için, direk kendiniz bile suçluyken, dava açmaya çalışırsanız maalesef suçlu taraf yine siz olursunuz onların başına hiç bir şey gelmez. bu sebeble, minecraft gibi yaş kitlesinin oldukça düşük olduğu bir platformda illegal satış yapmak satışı yapan içinde büyük bir zorluk yaratıyor. bu sebeple eğer gerçekten bu işi ciddiye alıcaksanız ve geleceğinizi bunun üzerine kuracaksanız, 1500-2000₺ yi gözder çıkarıp bir marka talebinde bulunmanızı öneririm, aksi halde bu tarz olayların önüne asla geçemezsiniz.
Dava açma gibi bir şeye girmem zaten bunun bende farkındayım lisans şuan onlarda ki pakette olmayabilir ama TheLegend'ın paketlerinde var onun için ne yapıcaklar bakalım. Başkasının paketlerini satmak yerine kendi paketlerini yapıp satabilirler ben bu konuyu sadece insanlar bilsin diye açtım zaten.

Maalesef bunun gibi bir olayla bende karşlaştım TheLegend paketlerini satıyorlardı hatta ismide Karma idi paket isimlerini illegal isimlerle değiştirip satıyorlar. Daha fazla söz gerek yok geçmiş olsun.

Dava açma gibi bir şeye girmem zaten bunun bende farkındayım lisans şuan onlarda ki pakette olmayabilir ama TheLegend'ın paketlerinde var onun için ne yapıcaklar bakalım. Başkasının paketlerini satmak yerine kendi paketlerini yapıp satabilirler ben bu konuyu sadece insanlar bilsin diye açtım zaten.
by artem discord da ismimi değiştirmek 1dakika mı alır bunu biliyorsun dimi ? ama napacağım paketini yt de bedava paylaşacağım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

byartem paket sana mı ait ? bunu kanıtla lisans varmıdır ? dava mı açıcaksın açabilirsin :) bekliyorum

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl