ByArtem
Emekli Yönetici
- Elmaslar
- 123
- Minecraft
- ByArtem
Discord:
ByArtem#1882
Öncellikle herkese merhaba minecraft piyasasında bir sürü dolandırıcı dolaşmakta ne yazık ki. Bir sürü müşterimiz ve arkadaşımız sürekli dolandırılıyor. Müşterilerimizden birkaçı bize geldi ve bizim yani PluginPaketim hizmetlerinin paketlerinin satıldığını öne sürdü ve kanıtlarını bize sundu bizde bu olayı takibe aldık ve sunulan kanıtların dahada fazlasını elde ettik ve işin üzücü tarafı tek bizim değil diğer adı bilinen itibarı olan satıcılarında paketlerini 5 10 TL gibi küçük rakamlardan insanlara sattığını öğrendik ne yazık ki. Bu kişilerden paket alarak hem biz satıcıların hakkına girmiş olup birde dolandırılıyorsunuz. Daha fazla dolandırılmamanız için ve insanların hakkına girmemeniz için bu konuyu açmaya karar verdik. Daha fazla uzatmadan kanıtları aşağıya sunuyorum gerisi artık size kalmış bir şey kimden satın almak istiyorsanız alabilirsiniz.
@>>TheLegend<< @CAN147 @BaranMRJ
Sunucusuna girdiğim zaman hemen beni yasakladı ve diğer yan hesabından yazmış olduğu yazı.
@>>TheLegend<< @CAN147 @BaranMRJ
Sunucusuna girdiğim zaman hemen beni yasakladı ve diğer yan hesabından yazmış olduğu yazı.