Skript Paylaşımı ÇarkıChest | Basit GUI'li Skript

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeK0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.934
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adonlarıda indirdim fakat çalışmadı 25 hata aldım nedense ama çok güzel bir skript tebrik ederim.

adonlarıda indirdim fakat çalışmadı 25 hata aldım nedense ama çok güzel bir skript tebrik ederim.
Skript 1.8.9 sürümünde denenmiştir ve xOrcun adlı arkadaşın attıklarıyla denenmiştir. Eğer bu ikisi de yapılmışsa destek konusu açarsanız veya bana Discord üzerinden hataları atarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Gayet Güzel olmuş işime yarayabilir Teşekkür Ediyorum Ve Başarılarının Devamını Diliyorum​

ileride kullanmayı düşünüyorum tebrik ederim güzel olmuş

Ellerinize Sağlık Başka Para Katlama Sistemim Olmasa Kullanabilirdim Ama Arşivime Ekledim.

Rulete benziyor ama daha güzel olmuş yeni nesil sunucularda kullanılabilcek başarılı bir skript eline sağlık.

teşekkürler 25 ve 24 hatası alıyordum discorddan iletişime geçtim ve öncelikle tavırlarınız o kadar saygılıydıki teşekkür etmek isteri m iyi forumlar @EfeK0

Son düzenleme:
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Selam!

24-25 gibi hatalar alan arkadaşlar bana Discord üzerinden ulaştığı takdirde sorununu çözeceğimi bildirmek isterim. Kolay gelsin. <3

_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler 25 ve 24 hatası alıyordum discorddan iletişime geçtim ve öncelikle tavırlarınız o kadar saygılıydıki teşekkür etmek isteri m iyi forumlar @EfeK0
Rica ederim efendim her zaman. :<3: ;)

Son düzenleme:
Yeni Güncelleme!

Kazanma ihtimali artırıldı. (12,5 » 25)
Art arda kaybetme sayısını belirten bir yazı eklendi.
Satır sayısı azaltıldı, çıktıda yukarıda belirtilen güncellemeler dışında bir değişiklik yapılmamıştır.

Tebrik ederim, gerçekten başarılı ve detaylı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl