Çalışabileceğim bir takım/sunucu arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yukiyoji

Sizce de şüpheli değil mi?
Elmaslar
16
Minecraft
Yukiyoji

Discord:

yukiyoji

Merhaba, ben Yusuf.
Yaklaşık 4-5 yıldır Minecraft üzerinde eklenti paketi geliştiriciliği yapıyorum. Bu süreçte birden fazla projeye sahip oldum ve farklı farklı sunucularda da yetkili oldum. Eklenti paketi yaparken genel amacım yeni bir oyun modu fikri çıkartıp yapmayı planlamaktır. Diğer yandan var olan bir oyun modunu tekrar yaparken farklı ve yenilikçi özellikler/sistemler ile yapmayı tercih ediyorum. Şu anda boş kaldığım için ve yaz yaklaştığı için para kazanmam gerektiğini düşünüyorum.

Önceden
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bir platform ile çoğu projelerimi o platform üzerinden satmayı planlıyordum. Fakat yeni bir hayat planına geçmeye karar verdikten sonra platformu boşta bıraktım ve tüm hakları satışa çıkartma kararı aldım. Şu anda projelerim ve hizmet başına para kazanabileceğim bir sunucu veya takım arayışındayım.

Projelerimize göz atmak isterseniz eğer
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sayfama göz atabilirsiniz.

İş teklifi yapmak isteyen arkadaşlar yorumlarına takımını tanıtır ve iletişim bilgilerini verirse sevinirim.

simitsu vardı bi ara sen o musun

Hocam project ekibi değilde isterseniz sizinle aktif bir proje geliştirebiliriz smp folia fork'unda

tam sezonu geliyorken kendine sunucu aç

tam sezonu geliyorken kendine sunucu aç

Sunucu açma veya kendimce proje açma gibi durumları artık kendime önermiyorum. Hobimi kullanabileceğim ve basit şekilde paramı kazanabileceğim bir yönteme geçmek istedim.

discord.gg/tbstudio Gel tanışalım dostum

Merhaba discord kullanıcı adım bergis_3 istek atarsanız sizinle tanışmak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl