yukiyoji
Sizce de şüpheli değil mi?
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- Yukiyoji
Discord:
yukiyoji
Merhaba, ben Yusuf.
Yaklaşık 4-5 yıldır Minecraft üzerinde eklenti paketi geliştiriciliği yapıyorum. Bu süreçte birden fazla projeye sahip oldum ve farklı farklı sunucularda da yetkili oldum. Eklenti paketi yaparken genel amacım yeni bir oyun modu fikri çıkartıp yapmayı planlamaktır. Diğer yandan var olan bir oyun modunu tekrar yaparken farklı ve yenilikçi özellikler/sistemler ile yapmayı tercih ediyorum. Şu anda boş kaldığım için ve yaz yaklaştığı için para kazanmam gerektiğini düşünüyorum.
Önceden
bir platform ile çoğu projelerimi o platform üzerinden satmayı planlıyordum. Fakat yeni bir hayat planına geçmeye karar verdikten sonra platformu boşta bıraktım ve tüm hakları satışa çıkartma kararı aldım. Şu anda projelerim ve hizmet başına para kazanabileceğim bir sunucu veya takım arayışındayım.
Projelerimize göz atmak isterseniz eğer
sayfama göz atabilirsiniz.
İş teklifi yapmak isteyen arkadaşlar yorumlarına takımını tanıtır ve iletişim bilgilerini verirse sevinirim.
Yaklaşık 4-5 yıldır Minecraft üzerinde eklenti paketi geliştiriciliği yapıyorum. Bu süreçte birden fazla projeye sahip oldum ve farklı farklı sunucularda da yetkili oldum. Eklenti paketi yaparken genel amacım yeni bir oyun modu fikri çıkartıp yapmayı planlamaktır. Diğer yandan var olan bir oyun modunu tekrar yaparken farklı ve yenilikçi özellikler/sistemler ile yapmayı tercih ediyorum. Şu anda boş kaldığım için ve yaz yaklaştığı için para kazanmam gerektiğini düşünüyorum.
Önceden
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Projelerimize göz atmak isterseniz eğer
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İş teklifi yapmak isteyen arkadaşlar yorumlarına takımını tanıtır ve iletişim bilgilerini verirse sevinirim.