Calipso #Her Akşam 19.00'da Event, Hilesiz Oyun, Şans Kasaları, Sanal Market, Açık Artırma, Koth#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YigitYetkin

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
BLom5V.png

Z92gyg.png

nOYVq5.png

Vr25Jy.png

vjYdBm.png

oOnPMQ.png

2JvmVL.png

D7ooVy.png

1Jjj6G.png

azPPJd.png

8Ymm0d.png

Yg332D.png

oyna.calipsonetwork.com
1.11.2

Bilmem ne gui ler falanlar auctions house lar falan ama keşke shader la çektiğiniz o güzel mapleri bizde o tat da oyniyabilsek :)

Haritalari biryerden "alinti" almişssaniz bile o haritalari malesef ki birileri herşekilde sizden "alinti alicaktir" bu yüzden konu şu hirsizdan hirsizlik yapmak kahramanlikmidir? :) neyse konu tasarimi güzel xD

@Puding haklısın hocam bende öyle shader ile oynamak isterdim taaki crash verene kadar xd

Neyse şunu ilave edeyim çok güzel olmuş başarılar fakat buildleri kendiniz yapsaydınız en azından daha iyi olurdu buildler kötü olsa bile en azından kendiniz yapardınız bi kaliteniz olurdu.

değilmi @can147 abicim?

Haritalari biryerden "alinti" almişssaniz bile o haritalari malesef ki birileri herşekilde sizden "alinti alicaktir" bu yüzden konu şu hirsizdan hirsizlik yapmak kahramanlikmidir? :) neyse konu tasarimi güzel xD
Hahaha aynen

@Puding haklısın hocam bende öyle shader ile oynamak isterdim taaki crash verene kadar xd

Neyse şunu ilave edeyim çok güzel olmuş başarılar fakat buildleri kendiniz yapsaydınız en azından daha iyi olurdu buildler kötü olsa bile en azından kendiniz yapardınız bi kaliteniz olurdu.

değilmi @can147 abicim?
Aynen ama haritalari kendi yapanlar çok nadir hatta hiç yok :p adamlara hak vermen lazim adam ugraşiyor haritayi yapiyor sonra bir bakiyor 2 gün sonra başka sunucu kullaniyor :D

Konu tasarımı hoşuma gitti. Brightness, transparent yazılar vs. hoş durmuş. Sadece haritalar sıkıntılı; daha güzel %100 el emeği bir haritayla gelirseniz daha iyi olur. Özellikler olarak bakarsak konuda çok az özellik yer alıyor. Spawner, holographic chat, otomatik rütbe gibi özellikler eklenebilir.

Konu tasarımı olsun sunucu olsun beğendim :D

Konu tasarımı çok iyi maplar alıntımı bilmiyorum ama alıntıysa ve map yakın zamanda değişmeyecekse belirtin bence.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Haritalar hakkında yorum yapan arkadaşlarıma genel bir cevap vermek istiyorum. Event alanı dışındaki tüm haritalarımız world edit kullanılarak yapılmıştır, yani bize aittir. Fazla detay ve emek isteyen ev, bina, ağaç gibi yapılar haritalarımıza schematic kullanılarak yerleştirildi yani alıntı. Çünkü sunucunun performansı ve eklentiler için yeterince emek ve zaman harcıyoruz. Fakat çevresel olarak harita tasarımları bize ait ve başka sunuculardan alma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Haritaların çalınmaması için gereken önlemleri elimizden geldiğince alıyoruz. Şuan tüm güncel modlar engelli. Sunucumuzu ziyaret edip eklentiler arasındaki uyumu ve sadeliği görmenizi isterim.

Konu tasarımınız çok hoşuma gitti.

Konu Harika Sunucu Muhteşem Çok Güzel Uyarlamışsın Başarıların Devamını Diliyorum
Hayırlı Forumlar​

Sunucunuz güzele benziyor.Umarım beklediğiniz online sayısını görürsünüz.Başarılar Dilerim[DOUBLEPOST=1518259840,1518259810][/DOUBLEPOST]Sunucunuz güzele benziyor.Umarım beklediğiniz online sayısını görürsünüz.Başarılar Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl