Çözüldü Çalıntı paketi satıp para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grablen

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
Greblan

Discord:

Semih#0942

Evet bugün mücahit adli arkadasin benim paketimi alip benden habersin insanlara satmasi ve sonra satmadim demesi ardindan ytye kendisi yapmis gibi video cekip paketi satmasi hakkinda konusacagiz. Cube project olarak geciyor su anda daha once de farkli isimler kullandi java project gibi. Simdi biraz kanit zamani.
Bu arkadasin dun attigi video:

Bunlar da benim videolarim:

meteor yerini izlerken ne güldüm ya ayy ayy

''metriks hile koruması var knk çok ii full orijinial''

Öncelikle geçmiş olsun bu kişi zaten kara listedeydi paket satın alıp daha pahalıya satıyor bu kişinin akıllanmayacağını düşünüyorum mc-tr üzerinde birçok sorunsalı var umarım hak ettiğini bulur tekrardan geçmiş olsun

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun ancak sana söyleyeceklerim var. Paketin resmi olarak senin üstüne tescilli değilse zaten bunu satman yanlış. Satacaksan böyle insanlara göz yummaktan başka bir çaren yok çünkü bunun önüne geçebileceğin yasal bir gerekçen yok o paket resmi olarak sahipsiz sayılıyor.

Mücahit yine rezilliğine rezillik katmaya devam ediyor.

1-2 kişiyi dolandırdı, bir şey olmadi diye daha yapabileceğini saniyor ya. Ciddi ugrasan birisi cıksa olacakların farkında değil uzucu.

Mücahit Adlı Arkadaş bana kendisinin forumda banlı olduğunu ve kendisini savunamadığını belirtti.
Benden bu ssleri ve mesajı atmamı istedi.
Ekran_goruntusu_2021-10-03_122407.png
Ekran_goruntusu_2021-10-03_122442.png
Ekran_goruntusu_2021-10-04_122442.png

Mücahit Bey:
Bu arkadaş çok boş konuşan bir çocuk ve bana para teklif etti her paket satışından 50 ₺ para istedi fakat kendisi kendini akıllı sanıp mesajları silmiş olsun benim söylediklerimden anlaşılır zaten paketi de bizzat kendi elleri ile verdi bana optimizasyon bile yapamayan bir beceri yoksulu kendisi
?
Karar sizin ve aynı zamanda texture pack çalmamı istedi ünlü iki firmanın beta sunucularının ip adreslerini vererek burada herkes ak kaşık gibi davranıyor fakat benim elimdeki paketler piyasaların en iyisi zaten burada bana bir ton boş laf yapan kim varsa eninde sonunda müşterim olmak zorunda kalacaklar diyeceklerim bu kadar paketi kendisi verdi ve şimdi de sunucusu kapalı olduğu için satışa çıkardım ve verdiği teklifi de kabul etmeme rağmen adam küfür edip engelledi bu kadar beyin yaşı
?

fakat benim elimdeki paketler piyasaların en iyisi
Aahahaha :'D siz paket görmemişsiniz. Umarım ironidir :-)
Hem emek hırsızlığı yapıp hem de "en iyi paketler benim" demek, çok garip doğrusu.
Bu tarz kişiler hiç akıllanmayacak değil mi ?​

Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun ancak sana söyleyeceklerim var. Paketin resmi olarak senin üstüne tescilli değilse zaten bunu satman yanlış. Satacaksan böyle insanlara göz yummaktan başka bir çaren yok çünkü bunun önüne geçebileceğin yasal bir gerekçen yok o paket resmi olarak sahipsiz sayılıyor.
Ben kimseye satmadim paketi hostinglerde veya baska sekilde ele gecirmis adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl