Grablen
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 45
- Minecraft
- Greblan
Discord:
Semih#0942
Bu arkadasi tanimadan onve kendisinden konu tasarimi satin aldim calinti cikti yusuf bey bizzat ilgilendi konu tasarimini kullanmaya devam edebildim ne diyon sen a..Mücahit Adlı Arkadaş bana kendisinin forumda banlı olduğunu ve kendisini savunamadığını belirtti.Ekli dosyayı görüntüle 188553Ekli dosyayı görüntüle 188554Ekli dosyayı görüntüle 188555
Benden bu ssleri ve mesajı atmamı istedi.
Mücahit Bey:
Bu arkadaş çok boş konuşan bir çocuk ve bana para teklif etti her paket satışından 50 ₺ para istedi fakat kendisi kendini akıllı sanıp mesajları silmiş olsun benim söylediklerimden anlaşılır zaten paketi de bizzat kendi elleri ile verdi bana optimizasyon bile yapamayan bir beceri yoksulu kendisiKarar sizin ve aynı zamanda texture pack çalmamı istedi ünlü iki firmanın beta sunucularının ip adreslerini vererek burada herkes ak kaşık gibi davranıyor fakat benim elimdeki paketler piyasaların en iyisi zaten burada bana bir ton boş laf yapan kim varsa eninde sonunda müşterim olmak zorunda kalacaklar diyeceklerim bu kadar paketi kendisi verdi ve şimdi de sunucusu kapalı olduğu için satışa çıkardım ve verdiği teklifi de kabul etmeme rağmen adam küfür edip engelledi bu kadar beyin yaşı![]()
![]()